Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vasi tayini için izlenmesi gereken yol nedir? [Hukuk]

Konular
25
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar, abimi kendimize vasi tayin etmek için müracaatta bulunduk.
Bunun için izlenmesi gereken yol, aranan şartlar nelerdir?
Tamamlanma süreci nezamandır

?Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

.Ayrıca emniyet araştırma yapar dendi ,emniyet neyin araştırmasını , ne şekilde yapıcak.

şimdiden teşekkürler.

Ablam %98 engelli mecbur almak zorundayız.sürekli hastanelerde araba lazım,onun için araba almak istiyoruz.ve diğer işlemler için.zaten öyle herhangi bir gelirimizde de yok.

Hukuki olarak vasi tayini için mahçur'un ikametgahındaki Sulh Hukuk Mahkemesine dilekçe ile başvurulması gerekir,herhangi bir harca tabi değildir.

Emniyet, abinize sizin bakıp bakmadığınız hususunda ve vasi olarak atanmak istediğiniz abiniz ile aranızda herhangi bir anlaşmazlık olup, olmadığı hususlarında araştırma yapıyor. Emniyetten, size sordukları zaman, abinize sizin baktığınızı ve aranızda herhangi bir anlaşmazlık olmadığını söylemeniz gerekmektedir.

ben ıkı yıl oldu kızımın vasılığnı aldım sızın anlatığınız gıbı değıl ben ne hakıme le nede başka bırını hesap verıyomkızım yuzde doksan altı engellı mecburum cunkı hıc bır şey bılmıyor onun adına maaşlarını cekıyorum

Üst Alt