Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uzun yürüme ortezi kullanan arkadaşlar nasıl bir ayakkabı giyiyorsunuz?

LEONHEART

Yeni Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar bir süredir yürüme ortezi kullanıyorum benim gibi uzun yürüme ortezi kullanan arkadaşlar ayakkabı nasıl giyiyorlar yada başka bir ayakkabı giyilebilir uygulama nasıl yapılıyor yeni yapılan orteze bir türlü ayakkabı bulamadım şimdiden teşekkürler... +( özel ayakkabı yapımı hariç)
11873076_1034753019876850_2007177086_o.jpg
11840625_1034753026543516_1776923730_o.jpg
11882454_1034753023210183_621746742_o.jpg

Converse tarzı bol bağcıklı esnek bir ayakkabı giyebilirsin.

LEONHEART
Uzun yürüme cihazınızın patiğini büyük yaptırmışsanız uygun ayakkabı bulmak zor olacaktır.Ben bağcıklı herhangi bir ayakkabıyı rahatlıkla kullanıyorum.Patiğe dikkat etmelisiniz.

spor ayakkabilari da olabilir...

Aynen tamamen yaptırdığın patikle doğru orantılı...
Hele kısalık için altında tabanlık da varsa daha dikkatli seçim yapmalısınız...
Şahsen ben ne olur ne olmaz diyerekten burun kısmı geniş ayakkabıları tercih ediyorum...

nasıl yani patik ölçüden çıkan; ama ben sağını solunu kendim uyarlamayı düşünüyorum

ata kardeşim henüz cihaz yeni fakat bunun üzerinde kendim ayakkabı iç tabanına uyarlamaya çalışacağım umarım başarılı olurum

LEONHEART
Resimden gördüğüm kadarıyle patik ucu çok geniş yapılmış.Geniş olması bence ölçüyle değil kesimle alakalı.Ayakkabı bulmakta zorlanmanız gayet normal bir durum.

Ortezin taban kısmı ,ayakkabıya göre olsa daha iyi olur.bu şekilde taban ayakkabının önüne kayacağı için, ayak arkasında baskıdan dolayı yaralar oluşabilir.

Önü geniş değil aslında kısa kesilmiş gibi görünüyor.Yanlışmıyım ayağınız tabandan öne doğru taşıyormu.

Üst Alt