Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uzun yürüme cihazını nasıl temin edebilirim?

aksu29

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bende polio sekeli sol bacağımdan çocuk felci geçirdim bacağımı tutmadan yürüyemiyorum uzun yürüme cihazını nasıl temin edebilirim ve bana kaç tl ye mal olur devlet memuruyum devlet % kaçını öder bilgisi olan cevap verebilirmi? tşk ler

Önce doktorunuzla görüşmelisiniz. O nasıl bir cihaz kullanacağınızı belirleyecek. Sonra heyet raporu alacaksınız. (Bunu cihazı yaptıracağınız yer kısa sürede ne hikmetse hallediyor.) 2 yıl önce değiştirdim cihazımın bana maliyeti 2700 olmuştu diye hatırlıyorum. Devletin benim için ödediği tutar 700 liraydı. Bunu net hatırlıyorum bak... :D

uzun yürüme cihazını nereden nasıl temin edebilirim?

OturanBoğa ben bu uzun yürüme cihazını nereden nasıl temin edebilirim? bana yardımcı olurmusunuz benimde sol bacağımdan çocuk felci geçirdim elimi bacağıma koymadan yürüyemiyorum ve bacağım diğerine göre daha ince tşk ler

Pekı bunu gss karsılarmı ?karsılamazsa bu gss ne işeyarar anlamış degilim

Aksu 29 : Uzun yürüme cihazınızı ortez protez firmalarından temin edebilirsiniz fiyat olarak farklı şekilde yerli italy ve isveç olarak ayrı ayrı fiyatları vardır eğer devletin size verdiği cihazı isterseniz sadece 350 tl fark ödüyorsunuz okadar yok ben devletin verdiğini değil biraz daha farklı ve özel bişi istiyorum düyorsanız bunada 2000 tlden başlayım 4000 tl ye kadar çıkabiliyor devlet size çıkartılan raporlar sayesinde 700 tl gibi bir ücret ödeme imkanı sağlıyo bilginize... Geçmiş olsun..

marbiling : çoğu firma genel olarak yüksek mevla isteye bilirler ama durum şu ki devletin ödediğini kullanmak isteyen bi hasta sadece 350 tl fark veriyo daha fazlasını hiç bir firma isteyemez buna hakları yoktur ....

sorun orda zaten.müşterilerine açıklama yaparken yanıltıyorlar.

çok haklısınız ama ne yazıkki olaylar böyle devam ediyo önemli olan hastaların buna dikkat etmesi gerekiyo...

Üst Alt