Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uzun süre Kepatin Seroquel kullanımının etkileri nedir?

Konular
11
Reaksiyonlar
0
Uzun süre kepatin seraquel kullanımı öldürürmü gelecekte bugünkü obsesyon bu:)

1000mg cedrina kullanıyorum.sabah 4mg risperdal.6yıldır taş gibiyim

10 yıldır ketiapin kullanıyorum.bir sakıncası olmadı ama uzun süredir seroquel kullanmıyordum,bir ara tekrar aldım.alerji yaptı.bir süredir gyrex kullanıyorum.

ketiapin bende uyku yapıyordu ama sabah zor kalkıyor ve agresif oluyordum

Öldürür mü mü. :confused: Nasıl olsun yavaş yavaş mı yoksa hızlı mı .:D

10 yılı aşkındır kullanıyorum memnunum. Birde çok gerçekçi ve değişik rüyalar gördüyor.

Uzun süre geceleri kepatin seraquel 100 mg kullanımı ne gibi hasarlar verir?

Bilen arkadaşlar inceleyen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim..uzun süre geceleri kepatin seraquel 100mg kullanımı ne gibi hasarlar verir..

süngerbob_07
Ne zamandır kullanıyorsun?
Düzenlimi alıyorsun?
100/150 mg ketiapin çok önemli zararı olmaz.kilo alma hafif karaciğer yağlanması hipo tansiyon görülebilir.
Bunun dışında yüksek dozlarda uzun süre (10/15 yıl)ketiapin kullanımı, mesela 3x1 300 mg.2x1 400 mg gibi kullanımlarda sinüs taşikardi ve ritim bozukluklarına, kreatinin anormallikleri ve hipoglisemi'ye sebep olabilir...

Serequl 150 mg??? Duygu ve düşüncelerini yok eder, ama bunun farkında bile olmazsın. Pskiatri hastalar elektro şoktan korkarlar asıl korkulması gereken şey antipiskotikler dir.
Şizofrensen duygu ve düşüncelerine hakim olamıyorsan kullan ama şizofren değilsen sakın kullanma, bali çek daha iyi Ciddiyim. 15 yıldır aralıklarla sereguel i kullanmışlığım var

15 yıldır kullanıyorum seraquel içmessem uyuyamıyorum bu nasıl bir iştir ki hiç uykum gelmiyor sürekli saçma sapan düşünceler ama hiç uykum gelmiyor ilaca bağımlıyım bu yüzden gelecekten çekiniyor insan

uyku sorunu için psikiyatrist önce 100mg sonra duruma göre 300e kadar çıkabilirsin dedi, ama reçetesinde okudum ki yüksek kan şekeri yaptığı gözlenmiştir yazıyor en son kan şekerini 5 sene önce ölçtürmüştüm 87 çıkmıştı, nekadar yükseltir bu ilaç şekeri, şeker hastası yaparmı? kullananlardan yardım!

ben 800mg günlük ketiapin kullanıyorum bagımlısı oldum azaltamıyorumda kullanmazsam uykum hiç gelmiyor

Cinsiyetsiz oluyorsun bir süre sonra. Tesisat çalışmıyor.

ben 15 yıldır bipolar için hergün 25-50 mg alıyorum . görünür bi sıkıntı yok

Leventm İlaç neden şeker hastası yapsın. Beslenmene dikkat etmek senin elinde.
İştah açıyorsa, meyve ye. Ekmek ve tatlıya saldırma.

bide bir doktorun dediğine göre takıntılara da iyi geliyormuş bu ilaç

Üst Alt