Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uzun bacak yürüme cihazının diz arkasında kalan kısmı çok dışarda..?

ahasem

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.

Ben uzun bacak yürüme cihazı kullanıyorum .Kayseride yeni yaptırdım. Ancak rahatsız olduğum bi durum var.
Arka kısmındaki kilit kısmı çok dışarda duruyor. pantolon giydiğimde çok kötü duruyor. Düzeltmelerini istedim ama olmaz dediler.
Sizlerin cihazları nasıl? Bu konuyu çok kafama takıyorum ve çok üzülüyorum. Çünkü öğretmenim ve öğrenciler direk o kısma bakıyor. Eski cihazımın kilidi değişikti ve hiç belli olmuyordu. Lütfen bana yardımcı olun...

bende uzun yürüme cihazı kullanıyorum üzerine pantolun da giyiyorum pek fazla belli etmiyor
heralde senin ayakta kayma olmuşsa cihazıda ona göre yapmışlardır...
Bence pek fazla kafana takma derim.....

kilit kısmındaki (tabiri caizse) demirleri geri katlayıp birleştirirken kolaylarına geliyor geniş açıyla alıyorlar. Benim de önceki cihazımda öyle problem olmuştu. ama şimdi daha rahatım tek yapmaları gerekirken kolları bükerken dar açıyla bükmek tabi bunun yanında size düşen de bacağa yapışan değil de biraz bol paçalı pantolonları tercih etmek ben öyle yapıyorum :D

Bir de tabii çok dar olması kullanımı çok zora sokabilir. Daraltalım derken bacağınıza vurmasına neden olmasınlar...

Üst Alt