Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uzun bacak yürüme cihazı almak istiyorum. Önerilerinizi alabilir miyim?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Arkadaslar ben 2008'De trafık kazası sonucu t5 seviyesinden omurilik felclisiyim...
3 sene önce bir tane uzun bacak yurume cıhazı almıştım,yüzük kilitli.Değiştirmek isveç kilitli almak istiyorum..Önerilerinizi alabilirmiyim...

isveç kilitli uzun bacak cihazına sahibim fazla kullanmadım ona gerek olmadan paralel barda yürümeye başladım çünkü ama cihaz güzel yorulduğun zaman kilitlerini açıp oturabiliyorsun çıkarmadan tavsiye ederim

isveç kilitli cihaz dıger yüzüklü olan cıhazdan daha dayanıklı ve guvenılır ben kullanıyorum çok memunum.Yüzüklü cıhazda kullandım çok sorun çıkarıyordu bu cıhazda sorun yaşamadım.

serkan_1979;

evet katılıyorum dayanıklı ve güvenilir

yalnız bu cıhazda kalıte kalıte degişiyor farklı fıyatlarda farklı kalıtede olanlarıda var

Üst Alt