Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyum bozukluğu sebebiyle 3. kez hava değişimde muafiyet verilir mi?

Mahmut1234

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhabalar
28 yaşındayım 2015 yılından beri devam eden uyum bozukluğu sorunum var ve Tunceli de askerim uzun dönem 6 ay oldu
35 gün önce memleketimde izinde iken eski askeri hastane önce 15 sonra da 1 ay hava değişimi verdi

Bugün tekrardan doktora çıktım askerlik şubesinden sevk alarak doktor benim ilaçları günde 2 ye kadar çıkartarak dozajlari artırdı fakat ilaçlar uyuşukluk dışında hiç bir işe yaramıyor

Sorum şu eğer bana 3. Kez hava değişimi verirlerse sonradan muafiyet sağlanır mi

Ayrıca birliğe geri dönmek istemiyorum çünkü sürekli teyakkuzda olan bir birlik ve ilaç kullanımım söz konusu olmuyor birde buna bölük komutanınin ilgisizligini eklemek istiyorum

Kişisel müracaat neticesinde sağlık kuruluna çıkmam mümkün olur mu ve sağlık kurulu kıta anket formu ister mi

1 ay hava değişimi veren doktor benim curuge doğru gittigımi söylemişti bugünkü doktor yorum yapmadı her hafta bir doktor değişmekte

Konu ile ilgili bilgi sahibi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum
Saygilarimla

Bence askerliğine devam etmelisin çünkü 1 kere askerlik yapıyorsun emin ol benimde çok psikolojim bozulmuştu,tekrar çağırsalar yine giderim , sabır et

Askerlikte çıkan bir rahatsızlık değil bu öncesinden vardı birde yaşım askerde yaptığım vazife bütün bunların ağırlığı altından daha fazla kalabilecek durumda değilim insan olanın başına is gelir benim haddinden fazla geldi zaten aldigim hava değişimlerini doktor sadece ilaç geçmişine bakarak verdi

3. Kez hava değişimi verildi toplamda 15+30+21 gün oldu şu an birligimdeyim Komutanım kıta anket doldurup yeniden sevk ediyor sanırım haftaya yine heyete gireceğim sonuç ne olur sizce

Üst Alt