Merhaba arkadaşlar, Bende yaklaşık 2 ay önce ağır uyku apnesi tespit edildi. Kısaca şöyle izah edeyim; devlet hastanelerinde 4-5 ay sonrasına tarih verdikleri için özel bir hastanede uyku testi yaptırdım ve ağır uyku apnesi teşhisi koyuldu ve titrasyon testi önerildi. Daha sonra aynı testi üniversite hastanesinde yaptırdım. Orta şiddette uyku apnesi çıktı ve titrasyon testi önerildi. Daha önce devlet hastanesinden gün vermişlerdi, ben iptal edin demiştim ama etmemişler. Geçen gün aradılar boş yer varmış. Oraya da gittim. Burada sonucu 1.5 ay sonra vereceklerini söylediler. Bende bugün üniversite hastanesine gittim ve titrasyon için yatmak istediğimi belirttim. 3-4 ay sonrasına gün verebileceklerini söylediler. Ama beklememek adına Philips'in distribütörünün bir kartını verdiler. Arayıp randevu alın, gelip evinizde titrasyon testi yapıyorlar ve cihaz ayarlarını bize bildiriyorsunuz ve bizde cihaz için işlemleri yapıyoruz dediler. Bu kişilerin böyle bir testi yapma yetkisi var mı?
Asıl görüşlerinizi beklediğim konu ise; Almak istediğim cihaz Türkiye'de 8 bin lira civarında ama ABD veya Kanada'da 400 dolar civarında. Açıkçası 3'te bir fiyata yurt dışından getirtmek istiyorum ama titrasyon testi için ne yapmalıyım? Philips'in buradaki distribütörünü arasam, sonuçta cihaz satmak için geleceklerini için kabul etmezler sanırım. İlk testimi yaptırdığım özel hastanede mi yaptırayım titrasyon testini? Sonra cihazı onlara ayarlatayım? Nasıl bir yol önerirsiniz? Ne yapmalıyım? Kafam karmakarışık. Desteğinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
Asıl görüşlerinizi beklediğim konu ise; Almak istediğim cihaz Türkiye'de 8 bin lira civarında ama ABD veya Kanada'da 400 dolar civarında. Açıkçası 3'te bir fiyata yurt dışından getirtmek istiyorum ama titrasyon testi için ne yapmalıyım? Philips'in buradaki distribütörünü arasam, sonuçta cihaz satmak için geleceklerini için kabul etmezler sanırım. İlk testimi yaptırdığım özel hastanede mi yaptırayım titrasyon testini? Sonra cihazı onlara ayarlatayım? Nasıl bir yol önerirsiniz? Ne yapmalıyım? Kafam karmakarışık. Desteğinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.