Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] Mersin 10 Mart Mini Tantuni buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhabalar,
img_0597.jpg

Soğuk kış döneminden sonra küçükte olsa ilkbahara hoşgeldin partisi , içimizi kıpraştıracak şekilde Mersin de tantuni buluşması yapalım dedik..

Mekan: Mersin Atatürk Parkı Lunapark Yanı

Zaman:10/03/2013 Pazar

Saat:12:00

İrtibat: Ali Doğan Tel: 0530 417 48 46 Kasım Tel:0534 936 21 31

Arkadaşlar en geç Cumartesi gününe kadar isimlerinizi yazdırın

Not : Malzemeleri kendimiz alacak olup masrafı kendi aramızda paylaşacağız...

Tüm arkadaşlar davetlidir.

Katılımcılar
1-gizem serbest+1
3-beda gök
4-melek derya arslan
5-hakan+1
7-ali doğan+6
15-mehmet dağlı
16-ipek sağra
17-seden serin
18-özlem özakan
19-emel akkuş
20-cennet üçoklar
21-mahmut baba+1
23-cemil dişçi +2
26-erkan kırmızı gül
27-kasım toprak
28-murat
30-nimet altın+1
31-aysel bingöl
35- üniversite öğrencileri
38-ercan çakmak +2
40- değer +1
42-naci karataş
43-

Selam ben naci,kasım kardeş tarih yanlış.10 mart 2013 olacak.oysa 8 mart 2013 yazılmış

Ve beni ekle naci gelecek(muhendıs)

Evet canlar merhaba [SIZE=4]10 mart pazar gunu saat 11:00[/SIZE] da [SIZE=4]mersin[/SIZE] luna park ın yan tarafı mersin bedensel engelliler paralimpik yelken kulubun on tarafı baharın gelişi dostluk merhaba tantunı bahane si .

"engelsiz bir yaşam için el ele"

Sizlerden rıcam malzemeyi kendımız alacagımızdan dolayı kesın katılımcılar belırtırseler bızler ıcın daha faydalı olacaktır

eyvallah abiii baska zamana inşallah :)

Pazar günü kuşları emanet edeceğim biri olursa,Mahmut ben ve eşler geleceğiz inşallah...Kesinleşirse tlf açacağız...Şimdiden emeğinize sağlık....Sevgiler....

birtanım kambersız düğün olur mu hiç .görende sankı aramızda bır sey var sanacak :)

Üzgünüm,ben gelemiyorum....Arkadaşlar inşallah başka bir zamanda buluşuruz...Herkese bol eğlenceler...Sevgiler....

para bulsam ekmek alıcam , bahsetmeyin öle tantuni mantunii gibi şeylerden , şişecek biyerlerim

merak etme dostum senin yerine de yeriz cemile beraber

para bulsam ekmek alıcam , bahsetmeyin öle tantuni mantunii gibi şeylerden , şişecek biyerlerim

kardeş canın sağ olsun para puşta lazım bizE insanlık biz ekmeğimizi paylaşmasını severiz buyur gel başımızın üstünde yerin var .

mersinliyim ama ankaradayım.çok istiyorum am başka zamana.yapanlardan ve katılanlardan ALLAH razı olsun..umarım havada güzel olur.....herkese iyi eğlenceler............

Şimdiden herkese selam olsun,sevgiler....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt