Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 9-10 Temmuz 2. geleneksel Kayseri engelliler buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jetset

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
9-10 Temmuz 2011 cumartesi pazar tarihlerinde 2.Geleneksel Kayseri engelliler buluşması...

geçen yıl 1ncisini çok güzel bir şekilde Düzenlediğimiz ve yoğun istek üzerine geleneksek hale getirdiğimiz kayseri engelliler buluşmasının bu yıl 2 ncisini düzenliyoruz
Kayseri engelliler buluşmasına bütün arkadaşlarımızı bekliyoruz...yerinizi şimdiden ayırtın kontenjanımız sınırlıdır...

Organizasyon Tanımı: amacımız dışarı çıkamayan engelli arkadaşlarımızı dışarı çıkarma imkanı sağlayıp gezdirmek eğlendirmek güzel günler yaşatmak ...iç anadolunun parlayan yıldızı Kayseri de tam 2 gün yeme,içme bol bol eğlence,muhabbet,canlı müzik,gezilerimiz erciyes başda olmak üzere ve bir çok süpriz sizleri bekliyor...

Organisazyonu Düzenleyen kişiler:

Kadircan Gökalp ( erciyes38 ) ; 0536 457 97 20
Öner Bozbıyık ( Jetset ) ; 0537 763 97 67
Durmuş Aytekin ; 0532 674 74 66

Organizasyon düzenleme Tarihi: 09-10 Temmuz 2011 tarihleri arası olup 09 temmuz cumartesi sabah 09:00 da otogardan toplu olarak alınıp organisazyon yapılacak mekana belediye otobüsleriyle götürülecektir,
10 temmuz pazar akşam yine belediye otobüsleriyle otogara bırakılacaktır gelen misafirlerimiz.

ANKET: Organisazyona katılacak arkadaşların çoğunluk isteği üzerine anket yapıyoruz
çoğunluk otelde yatmak istiyoruz derseniz katılım ücretli olup ilerleyen günlerde oteli ve ücreti sizlere bildireceğiz.
bedava yatmak isterseniz de geçen yıl olduğu gibi Erciyes üniversitesi nin kız ve erkek öğrenci yurtlarında yatılacaktır.Lütfen organisazyona katılmak için isimlerini yazdıran kişilerin bu anketi değerlendirmesini ve isteğini belirtmesini istiyoruz...

NOT: İlerleyen günlerde organisazyon hakkında daha fazla bilgi verilecektir.

Katılımcı dostların ,tekerlekli -akülü sandalye bilgileri ve buluşma saatinde otogarda olmaları önemle rica olunur

ETKİNLİĞİMİZ ÇERÇEVESİ İÇİNDE HERŞEY ÜCRETSİZDİR...!

PROGRAM PLANI;

[FONT=Arial TUR][SIZE=2])[/SIZE][/FONT][FONT=Arial TUR][SIZE=2]09 Temmuz 2011 Cumartesi[/SIZE][/FONT][FONT=Arial TUR][SIZE=2] ; 09.00 [/SIZE][/FONT][FONT=Arial TUR][SIZE=2]OTOGAR KARŞILAMA[/SIZE][/FONT][FONT=Arial TUR][SIZE=2] 10.00[/SIZE][/FONT][FONT=Arial TUR][SIZE=2]SABAH KAHVALTISI-PASTIRMACILAR PARKI [/SIZE][/FONT][FONT=Arial TUR][SIZE=2]14.00[/SIZE][/FONT][FONT=Arial TUR][SIZE=2] KADİR HAS STADYUMU GEZİSİ[/SIZE][/FONT][FONT=Arial TUR][SIZE=2] 15.00[/SIZE][/FONT][FONT=Arial TUR][SIZE=2] TALAS-ALİDAĞ MESİRE ALANI GEZİSİ (ÇAY-PASTA İKRAMI)[/SIZE][/FONT][FONT=Arial TUR][SIZE=2] 17.00 [/SIZE][/FONT][FONT=Arial TUR][SIZE=2]YAMULA BARAJI-MARİNA RESTURANT AKŞAM YEMEĞİ VE EĞLENCE[/SIZE][/FONT][FONT=Arial TUR][SIZE=2] ; 24.00[/SIZE][/FONT][FONT=Arial TUR][SIZE=2]YATIŞ - ERCİYES ÜNV. YURT-KUR ÖĞRENCİ YURDU KIZLAR KIZ YURDUNDA, ERKEKLER ERKEK YURDUNDA...[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial TUR]EVLİ OLANLAR İÇİN D.S.İ MİSAFİRHANESİNDE…[/FONT][/SIZE]

[SIZE=2][FONT=Arial TUR]10 Temmuz 2011 Pazar ; [/FONT][/SIZE][FONT=Arial TUR][SIZE=2]10.00 [/SIZE][/FONT][FONT=Arial TUR][SIZE=2]SABAH KAHVALTISI - FUAR ALANI AYIŞIĞI LUNAPARK[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial TUR](Ekmek Arası Sucuk, Pastırma ve Kahvaltı Çeşitleri)[/FONT][/SIZE][FONT=Arial TUR][SIZE=2]13.00[/SIZE][/FONT][FONT=Arial TUR][SIZE=2] KADİR HAS KONGRE MERKEZİ VE KENT MÜZESİ GEZİSİ[/SIZE][/FONT][FONT=Arial TUR][SIZE=2] 15.00 [/SIZE][/FONT][FONT=Arial TUR][SIZE=2]ERCİYES DAĞI GEZİSİ - ALBERG KAYAK EVİ ÇAY-PASTA İKRAMI[/SIZE][/FONT][FONT=Arial TUR][SIZE=2] 18.00[/SIZE][/FONT][FONT=Arial TUR][SIZE=2]AKŞAM YEMEĞİ ORGANİZE SAN.MÜD.LÜĞÜ [/SIZE][/FONT][FONT=Arial TUR][SIZE=2]20.00 [/SIZE][/FONT][FONT=Arial TUR][SIZE=2]OTOGAR - YOLCU ETME[/SIZE][/FONT]

Not : Proğram yoğunluğundan dolayı saatlerde küçük değişiklikler olabilir.

SON BAŞVURU TARİHİ; 02.07.2011

Organisazyona katılacak kişiler :

1-Kadircan Gökalp (erciyes_38)
2-Durmuş Aytekin
3-Öner Bozbıyık (jetset)
4-KRAL ( İstanbul )
5-recep ötün
6-ibrahim Gülaçar (Geceler)
7-mustafa kahveci
8-hakan arık
9-tayfun yağmur
10-münevver (münocan)
11-sultan
12-derya
13-ersoy
14-mustafa ulaş
15-svedrif + 2 ( İstanbul )
18-şeyme inanç
19-Ayıntaplı + 5 ( Gaziantep )
25-Denizce ve Akşahin + 3 ( İstanbul )
30-Fatos60 ( Tokat )
31-kgokce
32-caferulgen ( Ankara )
33-Rojdaa
34-Ayşegül_01 ( Adana )
35-Serpil Köse
36-Gecemavisi77
37-ZıpZıp ( Konya )
38-Murat01_80 ( Kahramanmaraş )
39-Death_King
40-Bager_ozlem + 1 ( Mersin )
42-Hatice38
43-Mavera + 1
45-Dönence + 2 ( Kayseri )
46-Mayıntarlası ( Niğde )
47-Dilara488 + 3 ( Eskişehir )
53-Laleli ( Antalya )
54-Ali42
55-Elif_gibi ( Konya )
56-_Matrix_ + 2 ( Gaziantep )
59-Misafir + 4
64-burcunur28 ( İstanbul )
65-Fatih350
66-Atom Karınca ve Kardeşi ( Ankara )
68-Minerva ( Ankara )
69-Pusat11
70-Ssibell77 + 1
72-Çiçek026 ( Eskişehir )
73-DjTayfun
74-Tanyolda_12 ( Mersin )
75-Abdullah + 1 ( Diyarbakır )
77-Hilal + 2 ( Konya )
78-Taho ( Mersin )
79-Verda + 1 ( İstanbul )
81-Gülgülümse ( Kahramanmaraş )
82-Fikoş + 1( İstanbul )
84-Miremur ve Eşi Meral Hn. ( Adana )
86-Şef ve Eşi ( Adana )
88-Mehmet Derman ( Diyarbakır )
89-Fatma Şahin ( İstanbul )
90-Suphiye Dağ ( İstanbul )
91-Fidan Tek ( İstanbul )
92-MiKoCaN (KırıKKale)
93-Elif Kız
94-Narinim
95-Aytaç_
96-Salim52 + 1
98-Feyzo
99-Uğurlu ( Nevşehir )
100-Sehribanu
101-Selenayy
102-koçyigit68 + 2
105-İsmail Yılmaz + 3
106-Derya gök altın ( İstanbul )
107-ahmet + 1
109-Islık
110-2Kadir ve eşi (İzmir)
112-Zeycanımbenim + 1
114-serpilköse
115-cilginfizikçi + 1
117-Gökay46 + 2
120-Zeynep Kılıç
121-Selda Çolak
122-Gulender Saygılı + 2
125-Yunus Sönmez
126-Murat Kepır
127-Mustafa Ağca + 2
130-Tuba + 2
133-Raşit Koksa
134-Servet Avkapan
135-Serhat Özkan
136-Serhat Ertem
137-Fikret Aslan
138-Aslan dagdevıren
139-hikmet kanıd
140-ismail atak
141-mustafa er
142-hanıfe zengin + 2
145-fatih tutsun + 2
148-Cumali + 2
151-Mimfatih
152-Nazom
153-Aynur + 5 ( İstanbul )
159-Elif gibi + 1
161-Sevic
162-Kalbiye + 1 ( Mardin )
164-Hüseyin metin ( Mersin )
165-Ahmet çil + 2
168-Semih Adatepe ( Merzifon )
169-Misafir + 2
172-İlker +1
174-Erciyas
175-

önercim projeniz için kutlarım sizleri muhakakki güzel bir organizasyon olacaktır.bence otel olmasını tercih ederim rahatlık açısından ve gelen kişilerin kısıtlanmaması açısından bu benim fikrim.uygun olabilirsem işten izin alabilirsem katılmayı düşünüyorum.kısmet diyelim:)

teşekkürler burcu burda siz gelecek kişilerin rahatlığı önemli onun için elimizden geleni yapıyoruz kimseyi madur durumda brakmayız...yurt da rahat engelliye uygun...durumu olmayan engelli arkadaşlarımızı düşündüğümüz için yurt tercihinide koyduk isteğe göre...

hadi bakalım hayırlısı olsun o halde sonuc ne cıkarsa saygı duyarım gelmeyıde ısterım kısmetse kayseriyide görmüş olurum bu sayede:)

evet hayırlısı inş ... düşüncenize saygımız var ... bende senin gelmeni çok istiyorum arkadaşım inşallah herşey yolunda gider ve gelirsin kayseriye ayrı bir güzellik katacağına eminim... :)

hoşgeliyon cumali :) ismini yazıyorum kesinse ?

abı dur benım ıkı arkadas daha vardı onlara soylemeden olmaz:)

Geçen sene arkadaşlarıızın başarıyla organize ettiği 10.11.2010 Temmuz Engelliler Kayseri Buluşmasınının ilk olmasına rağmen layıkıyla yapıp kimseyi mağdur etmediklerine hepimiz ve gelen müsafirlerimzde şahittir bu seneki 09-10 Temmuz 2. geleneksel Kayseri engelliler buluşması geçenseneden farksız olacağına eminim,sonradan katılmadım diye ahhh vahhh etmemek için şimdiden isminizi yazdırmayı utmayın çünkü kontenjanımz sınrlıdır:)Kayseriden hepinize sevgiler 09-10 Temmuzda buluşmak üzere .....

tamam cumali sen nezaman istersen kardeş ...
müno yüreğine sağlık evet bu sefer daha güzel olacağına inanıyoruz ...

haydi hayırlısı,bu yeni buluşmada yeni ufuklara yelken açar inşaallah...yeni canlar yeni dostlar birlikteliğin tadını çıkarır..devam lı dediğim sloğanım """SEVGİ SELİNDE BOĞULMANIZ"" dileklerimliri tekrarlıyorum....hiç bir zaman engelli olmadım..olmamda..sizlerin de olmamasını gönülden diliyorum...gelin meleketimize gönüller sizi bekler..gülen yüzler ,gönülden bakan gözler sizlerin yolunu bekliyor...haydi yollar sizin için açık olsun..birlikte zamanın nasıl geçtiğini anlamadan ayrılığın geldiği saatte masunlaşan yüzlerin yaşlı gözlerin sevgiyle çoşan yüreklerin birlikteliği için buyrun bekleniyorsunuz...

bence siz iki şeçenegide yani bedava yurduda otelide ayırtın belirli sayıda çünkü otel herkesin bütçesine uymayabilir

iki seçeneğide göz önünde bulunduracağız isteğe göre...

kezban abla geçen gelemedin,bu sene itiraz bahane kabul etmiyorum ona göre yasaklar aşılmak için vardır :)

BEKLENEN ZAMAN GELDİ.....

Geleneksel olarak yaptığımız 2.ci buluşmamızda sizlerle birlikteliğimizi paylaşmak dostluğumuzu pekiştirmek üzere anadolu'nun incisi kayserimizde, erciyesin eteklerinde hepberaber bir arada aynı havayı teneffüs etmek için sizleri aramıza birlikteliğimize davet ediyoruz...

Arkadaşlar geçen sene yaptığımız gibi bu sene de daha coşkulu bir buluşma yapacağız... Sizlerde biliyorsunuz kii geçen seneki organizasyonumuza katılan arkadaşlarımızın hepsi memnun olarak ayrıldığı gibi katılmayanlarda çook pişman olmuşlardır... Şimdiden planınız yapıp yerinizi ayırtmanızı tavsiye eder, hepinize saygılarımız sunarım...

Davetimiz tüm dostlarımıza açık olup hepinizi aramızda görmekten onur duyarız

kayseri yolcusu kalmasınn sona kalan dona kalmasınn benden demesiii :)))

1.kayseri buluşmasını duymuştum..fakat bu camiada yeni üyeydim..beni +2 ekleyebilirmisiniz?

tabiki ekleriz sizleri aramızda görmekden mutluluk duyarız...

sağlık olsun kardeş hayırlısı ...

melekkk :) asıl o iş sana düşüyorrr hadi görüm senii gelin adanadan :))

selam arkadaşlar bu organizeyi yaptıgınız için teşekkür ederiz.tabiki yeni arkadaş yeni doslarımız olması bizleri ve sizler açısından sevindirici mutlu bir organaziyon antep olarak + 5 kişi ve öğrenci yurdunda kalınacak..saygılar

Selamlar Keyserili dostlar,evvela emeğinize şimdiden sağlık ve teşekkürler,Şef rumuzlu Mahmut Üzelgök ve ben büyük ihtimal eşlerimizle geliriz,Eşiyle gelenleri geçen seneki gibi bir yatılı durum ayarlayabilirmisiniz?Ona göre bizde listeye adımızı yazdıracağız....Hoşkalın iyikalın....

caferulgen;
cafer abi listeye ismini yazıyorum...

ayıntaplı27;

aleyküm selam ayıntaplı ilginiz için biz teşekkür ederiz yeni dostluklar kurmak adına güzel bir organizasyon olacağına eminim
isminizi yazıp +5 i ekliyorum ...

denizce;
denizzz sizi kayseride görmekden ağırlamakdan mutluluk duyacağız listeye yazıyorumm :)

miremur;

emrullah abi ilerleyen günlerde yer konusunda bilgi vereceğiz malumunuz 2 seçenek sunduk genel olarak siz nasıl rahat edecekseniz otel mi yurt mu onu dikkate alacağız ve ilerleyen günlerde gereken bilgiyi vereceğiz...sizi düşünerekden hareket ediyoruz hizmette sınır yok :)
katılımınız kesinleşince isminizi yazacağım ...

öner benıde ekle bı aksılık çıkmazsa gelecegım

ekliyorum fatoşş seni göreceğim için mutluyum arkadaşım :eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt