Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 4 Ekim İstanbul Balon Cafe buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gul_gonca

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaslar iptal olmasin, ben alıyorum sorumluluğu... gelebilecekler varsa buyursun gelsin.

Organizasyon tanımı: Sohbet muhabbet...
Site organizasyonunu düzenleyen kişi: gul_gonca:D
Organizasyon tarihi: 4 ekim 2009 Pazar
Organizasyon saati: 13.00 itibariyle başlar kim ne kadar vakit ayırırsa...
Organizasyon geçeceği adres: Kadıköy deniz otobüslerinin yanında kocaman balonun altındaki cafe :D
Organizasyon fiyatları: şimdiden söleyeyim orası ucuz bir yer değil :D Herkes kendi yediği içtiğinden sorumludur
Diğer açıklamalar: şimdiden diyim balon cafe küçüktür vs diyebilirsiniz. olmadi baska cafeye geceriz. zor mu! kadiköy'ün her tarafı cafe dolu yeterki siz gelin
khakantaskiranturkbalon.jpg
dddn.jpg

KATILIMCILAR

1. Gul_gonca
2.sirine
3.su_perisi
4.omur_torpusu
5.deli_sevdam
6.yabangülü7234
7.FORMULLA
8.serkanabi
9.+
10.EFSANE_52
11.levent retinis pigmentoza
12.babalık
13.eyup1987
14.+
15.GLY
16.sakırd29

afferim kıs :D
BECERİKLİ SENİ :D
ELMA TATLISI SENİ :D

evet arkadaşlar iptal olmuş... 4 ekim 2010 a ertelendi:D

----------

Niye geri teptin şirine ki??? Büyütecek nevardı yahu. Ama iyi de etmişin galiba çünkü benim pazar günü işim çıkmıştı gelemiyodum:D

Ben bu işten bişey anlamış değilim, iptal mi değilmi ona göre davranalım

iptal değil aynen devam
gülgonca hanım devralmış organizasyonu
ve tekrar isimlerinizi yazdıracaksınız

benim işim çıkmıştı gelemiyorum zaten
hayırlı buluşmalar

gonca hanım bence hemen rezerve olayına el atınız. çünkü hafta sonları yer bulmak zor olabiliyor (özellikle soğuk havalarda). ayrıca mekanda bazen doğum günü partileri verilmektedir, gelecek arkadaşların engel durumlarını da göz önünde bulundurarak bence orada sorun cıkarsa başka mekana geceriz düşüncesini aklınızdan cıkarın:p

su_perisi gelmezsen sana nasıl kırılacagimi biliyorsun?
serkanabi olayı çözdüm meraklanma abim orda yerde bulucaz masada baska yerede gecmicez siz rahat olun ve gelin deniz keyfini bizimle çıkarın :))

;)yaf yaşın kaç senin:)ben 30yaşındayım. yoksa nickime bakıpta kardeşine abi deme:)

----------

abla el atmışken hesaplardan sende olsaa:D

2 gün önce 23 bitti abi : ) sen gel yeterki abi öderiz hesabı :)

Şaka mı bu ya:) ne oluyor kapatıp açıyorsunuz tekrar başlığı gelin hep birlikte teknede eğlenelim arkadaşlar orda burda telef olmayın :)))))))))))

onur torpusu senin tekne partin aksama dogru degilmi aksama kadar balon cafede takilirz istiyen tekneye gecer :) Bu arada senide bekliyorum

Gelicem Gül gonca zaten teknemde ordan kalkıcak. O yüzden oralarda olucam zaten tekne organizasyonu için biraz geç gelirim ama ondan önce katılmam gereken bir düğün var :)

Arkadaşlar tekne partiside 17:00 - 21:00 arası olucak katılmak isteyenler benimle devam edebilirler eğlenceli saatlere:)))

arkadaşlar beni de dahil edin listeye.

omur torpusu sen sitede aktif degilsin ayrica kendi kafana göre bir tekne turu planlamişşin zorla bizi katılmaya davet ediyorsun...vede forumda kimse seni tanimiyor...sen tek başina tekne turuna çik...ayrica bu tekne turu engelliler.biz sitesine mi özel olaçak yoksa başka karişik insanlarda katılaçak mı...bu arada senin işin tekne turu düzenlemek mi merak ettim ayrica tekne turuna katilim gece 12de dönülmez zaten ben balon cafeden sonra fenerbahçe maçina gitçem....sana tek başina iyi turlar

Esatcım isteyen istediği yere takılsın tasa etme sen :p

omur torpusu sen sitede aktif degilsin ayrica kendi kafana göre bir tekne turu planlamişşin zorla bizi katılmaya davet ediyorsun...vede forumda kimse seni tanimiyor...sen tek başina tekne turuna çik...ayrica bu tekne turu engelliler.biz sitesine mi özel olaçak yoksa başka karişik insanlarda katılaçak mı...bu arada senin işin tekne turu düzenlemek mi merak ettim ayrica tekne turuna katilim gece 12de dönülmez zaten ben balon cafeden sonra fenerbahçe maçina gitçem....sana tek başina iyi turlar
Prens MickeyMouseomur torpusu sitede aktif olmayabilir ama eski üyelerden vede sevdigimiz bir dostumuz vede düzenledigi bir çok organizsyonlar yapmiştir. tekne turu düzenlemistir istiyen gider istemeyen gitmez zorla davet etmiyor ya lütfen kırıcı olmayalim

----------

khakantaskiranturkbalon.jpg
dddn.jpg

KATILIMCILAR

1. Gul_gonca
2.sirine
3.su_perisi
4.omur_torpusu
5.deli_sevdam
6.yabangülü7234
7.FORMULLA
8.serkanabi
9.+
10.EFSANE_52
11.levent retinis pigmentoza
12.babalık+1
14.eyup1987
15.+
16.GLY
17sakırd29
18.HAZAN68
19.sdy
20.AyTaCYıLDıZ
21.alis
22.[SIZE=5]Prens MickeyMouse[/SIZE]

:mad:sayin gul gonca 2kere geleçeğimi belirtmeme rağmen israrla benim ismimi listeye yazmamakta direniyorsunuz...gelmemi istemiyorsan acikça sebebini belirt bende gelmem :confused:

gözümden kacmistir arkadasım yazdım listeye tüm dostları bekliyorum.

sanırım 15 saat sonra hep birlikte olacaksınız ne güzel. ben büyük bir ihtimal gelemiyorum yarın :( benim için birkaç resim çekin de yollayın :p

feci yağmur yağiyor herkes geliçek mi ona göre?

----------

görüşmek üzere

Esatla tanışmaya nail oldum vallaaaa aklımın ucundan geçmesdi bir gün esatla karşılaşacağım :D

Müsait olursam geleceğimi söylemiştim. Çok istedim ama hava muhalefeti nedeniyle gelemedim. Buluşabilenleri tebrik ediyorum, dilerim gönlünüzce bir gün geçirmişsinizdir.
Başka seferlerde görüşebilmek dileğiyle.
Selam ve sevgiler.
Saadet

bugun yagmur soguk demeyip gelen Arkadaşlarıma çok teşekkur ediyorum sizleri tanımak güzeldi.Prens MickeyMouse tanıdıgımda o olduguna inanamadım burda sinirli ,agresif vede konuşkan bir arkadaşımız lakin reelde ise sessiz uslu birisi :))yeniden bir araya gelmek ümidi ile

Evet esat sessiz sakin uysal bir çocuk :D
güler yüzlü ayrıca :D HER DEDİĞİME TEBESSÜM ETTİ :D
tüh esat keşke senle resim çektirseydik skandal olurdu:Dsitede yılın fotoğrafı olurdu yemin ederim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt