Organizasyonu düzenleyenler: ReaL & Buyucu
Buluşma tarihi: 31 Ekim 2010 Pazar
Buluşma saati: 12:30 - 18:00
Buluşma adresi: Fokurtu Cafe/Kadıköy
Katılım Ücreti: Alman usulü ödeme
23 Ekim cumartesi günü şirine arkadaşımızın doğum gününü, çalışan arkadaşları düşünerekten 24 Ekim Pazar günü yapmayı planlıyoruz. Katılmak isteyen arkadaşları şirinenin bu mutlu günün de hep birlikte olmaya davet ediyoruz
Kafeye ilk defa gelen arkadaşlar Deniz yolu ile kadıköye geçtikten sonra iskeledeki duraktan 110 nolu Kadıköy-Taksim otobüsüne binip cafe gelebilirsiniz. Yalnız ineceğiniz durağın ismini hatırlamıyorum ama otobüs iskeleden kalktıntan sonra alt geçitten geçip ışıklardan sola dödükten sonraki ilk durakta indiğiniz zaman cafeye çok rahat gelebilirsiniz
Fokurtu cafe nin olduğu durağın ismi "ibrahimağa"
Bu duraktan 110,12,12A12H,13,13B,14,14C,15 F gibi daha bir çok otobüs geçer. 12 ,12A ve 15F otobüsleri yeşil yani alçak tabanlı otobüslerden oluyor. Tekerlekli sandalyeye uygundurlar.
Fokurtu cafeye otobüsle gidebilmek için mutlaka kadıköye gidip oradan yukarıda yazılan hatlara binmek gerekiyor.
Kafeyi bulamam dersiniz bana ulaşabilirsiniz... Tel; 543 272 62 82
Fokurtu cafe Ulaşım bilgileri; http://www.fokurtu.com/ulasim.asp
Adres : Koşuyolu Mah. Koşuyolu Caddesi Saraçlar Çeşme Sokak No:71 Kadıköy
Katılımcılar;
1- Doğum günü Kızı Şirine
2- Buyucu
3- ReaL
4- barok
5- Egecen06
6- Sibel
8- osman77+1
9- Elifcan
11- levent retinis pigmentoza +1
12-Daylight+3
Buluşma tarihi: 31 Ekim 2010 Pazar
Buluşma saati: 12:30 - 18:00
Buluşma adresi: Fokurtu Cafe/Kadıköy
Katılım Ücreti: Alman usulü ödeme
23 Ekim cumartesi günü şirine arkadaşımızın doğum gününü, çalışan arkadaşları düşünerekten 24 Ekim Pazar günü yapmayı planlıyoruz. Katılmak isteyen arkadaşları şirinenin bu mutlu günün de hep birlikte olmaya davet ediyoruz
Kafeye ilk defa gelen arkadaşlar Deniz yolu ile kadıköye geçtikten sonra iskeledeki duraktan 110 nolu Kadıköy-Taksim otobüsüne binip cafe gelebilirsiniz. Yalnız ineceğiniz durağın ismini hatırlamıyorum ama otobüs iskeleden kalktıntan sonra alt geçitten geçip ışıklardan sola dödükten sonraki ilk durakta indiğiniz zaman cafeye çok rahat gelebilirsiniz
Fokurtu cafe nin olduğu durağın ismi "ibrahimağa"
Bu duraktan 110,12,12A12H,13,13B,14,14C,15 F gibi daha bir çok otobüs geçer. 12 ,12A ve 15F otobüsleri yeşil yani alçak tabanlı otobüslerden oluyor. Tekerlekli sandalyeye uygundurlar.
Fokurtu cafeye otobüsle gidebilmek için mutlaka kadıköye gidip oradan yukarıda yazılan hatlara binmek gerekiyor.
Kafeyi bulamam dersiniz bana ulaşabilirsiniz... Tel; 543 272 62 82
Fokurtu cafe Ulaşım bilgileri; http://www.fokurtu.com/ulasim.asp
Adres : Koşuyolu Mah. Koşuyolu Caddesi Saraçlar Çeşme Sokak No:71 Kadıköy
Katılımcılar;
1- Doğum günü Kızı Şirine
2- Buyucu
3- ReaL
4- barok
5- Egecen06
6- Sibel
8- osman77+1
9- Elifcan