Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 24 Temmuz 2011 Pazar günü Seyr-i Alem / Tuzla Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sgurkan

Aktif Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
2
Buluşmayı düzenleyen: sgurkan (Sultan)
Buluşma tarihi: 24 TEMMUZ 2011 Pazar
Buluşma saati: 10:30 - 17:30 arası
Buluşma Adresi: AHMET KILIÇ BULVARI.SAHİL DOLGU ALANI / Seyr-i Alem
Diğer açıklamalar: Kahvaltı + Yemeklidir (İsteğe bağlı).Kahvaltı menüsü 120 çeşit malzemeden oluşmaktadır.Dilediğinizi seçebilirsiniz,açık menüdür.Çay sınırsızdır.
İrtibat No : 0538 5199960 ve 0507 4281875
Kahvaltı ve Yemek Menüleri Hakkında Bilgi : Kahvaltı: 15 TL, Yemek: 15 - 25 TL Arası İsteğe Bağlı,
Not: Öğleden sonra kalmak isteyen arkadaşlarımız olursa menüdeki yemeklerimiz bu fiyat arası... Yemeklerde gerekli indirim yapılacaktır.

Katılımcılar:
1- sgurkan+3
5- Anlıyorum_Deme_Bana
6- ihtiyar delikanlı +1
8- Yeminli_Gözlerim
9- svedrif +1
11-senolabi
12-marbiling +1
14-...ansızın...
15-Beyhude + 1
17-kemalcakir19
18-salim52
19-gul_gonca
20-CEREN ve eşi AntiOksidan
22-Mehmet AKYILDIZ +1
24-iskocyalim
25-Real
26-Mesut İncesu
27-şimal 4
28-bdrttn_26
29-

AÇIK ADRES : Cami Mah. Ahmet Kılıç Bulv. Sahil Dolgu Alanı TUZLA / İSTANBUL
ULAŞIM: BİNİŞ DURAĞI : KADIKÖY HAT NO : 130
Mecidiyeköy Şişli Beşiktaş dan Geçen HAT NO :500 ES
İNİŞ DURAĞI : SAHİL PARK-TUZLA ( Tuzla ilçe emniyet müdürlüğünün hemen karşısında )
[FONT=Verdana]
ImageProxy.mvc
[/FONT]

İsim yazdırmayan arkadaşlar,ben kararımı henüz vermedim,son hafta karar vereceğim diyenler,isimlerinizi yazdırmanın son haftasına gelmiş durumdayız.Buluşmalara hiç katılmayanlar,katılmak isteyipte ben sıkılırım diyenler,emin olunuz ki hiç sıkılmayacaksınız,bekleriz.:):)
Saygılar...

CEREN Ablam ve eşi Anti Oksidan Abim ekleyebilirmiyiz.Sn.yetkili arkadaşlar.Teşekkürler :)

Hafta sonu evdeyim sıkılırım diyenler,ne yapsam ne yapsam diye düşünenler:)hafta sonu dostlarla kahvaltıya ne dersiniz:):):).Bi düşünün derim bence:)

İstanbul cok sıcak, yolda bir su birikintisi bulsan gireceğim :)

Mehmet AKYILDIZ +1 olarak ekleyebilir miyiz?:)sayın yetkili arkadaşlar:).Teşekkürler:)

Merhaba Bende büyük bir aksilik olmazsa gelecem listeye ekleyebilirsiniz :)

bende katılıcam ama ismimi nereye yazdırıyorum nasıl yazdırıcam

bende katılıcam ama ismimi nereye yazdırıyorum nasıl yazdırıcam

Sn:şimal 4,bu mesajı yazmış olmanız yetelidir.Gün içerisin de yetkili arkadaşlar listeye isminizi ekleyeceklerdir.:)

şimal 4,ekleyebilir miyiz Sn.yetkili arkdaşlar.:)Teşekkürler.

Faceden kabul ettik ama listeye ismimizi eklememişsiniz :))

Eklendiniz arkadaşım:) Teşekkürler.Burda ismi olmayıpta face de katılacak olan çok kişi var:)onları da kişilerin kendi isteğine göre buraya ekliyorum:)

ALIKALKMAZ;

Sn:ALIKALKMAZ bey,buyrun geliniz efendim :)sizi de ekliyoruz listeye :)

işte son saatlerimiz:)sabah olacak dostlarla kahvaltıdayız:) gırgır,şamata bol muhabbet,doyumsuz olacak :):):)
Varmı ismini yazdırmak isteyen:D:D ben eksik kalmak istemiyorum diyen:D:D

tuzla aydıntepe deyim başiğini yeni gördüm tü arkadas aksiliğe bak gelemem ama mekan süper iyi eğlenceler arkadaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt