Engelsiz Universite tespiti...
Yogon oldugumdan istedigim kadar hazirlik yapamadim; neyse, bu forum belki en iyi yollardan biri:
Yavas yavas Turkiye'nin universitelerin hangisi engelli ogrenciye uygundur? Bu konuda bilgi toplayalim; bu yil taslak olur, seneye 2-3 sayfalik bilgi, 5 yil icinde kitapcik olur.
ODTUde olanlar:
--Kayit gunlerde engelli ogrenciye ozel oriyantasyon.
--Engelli ogrencilere tam zaman calisan resmi bir koordinator.
--Ogrencilere kisisel ogrenme plani hazirlaninca daha uygun alternatif kosul gelistirilir.
--Engelsiz ODTU ogrenci toplulugu.
--Burs imkani
--Kariyere yonelik calismalar.
--Mezunlar Dernegiyle isbirligi. Projelerden biri 'engelsiz kampus ulasimi'.
--Ekime kadar yuzme havuzu engellilere uygun haline getirilme plani.
... simdi baska universitede haber bekliyoruz, ogrenci, ogretim uye ya da yonetimden.
Duydum ki Eskisehir uygunmus... ama hangi engel turune gore?
Abant'ta proje baslatmak isteyen bir profesor var. Suleyman Demirel'e giren varsa, orada birisi varmis, ama ismini ogrenemedim.
Bu bilgiyi genisletelim...
Claire
Yogon oldugumdan istedigim kadar hazirlik yapamadim; neyse, bu forum belki en iyi yollardan biri:
Yavas yavas Turkiye'nin universitelerin hangisi engelli ogrenciye uygundur? Bu konuda bilgi toplayalim; bu yil taslak olur, seneye 2-3 sayfalik bilgi, 5 yil icinde kitapcik olur.
ODTUde olanlar:
--Kayit gunlerde engelli ogrenciye ozel oriyantasyon.
--Engelli ogrencilere tam zaman calisan resmi bir koordinator.
--Ogrencilere kisisel ogrenme plani hazirlaninca daha uygun alternatif kosul gelistirilir.
--Engelsiz ODTU ogrenci toplulugu.
--Burs imkani
--Kariyere yonelik calismalar.
--Mezunlar Dernegiyle isbirligi. Projelerden biri 'engelsiz kampus ulasimi'.
--Ekime kadar yuzme havuzu engellilere uygun haline getirilme plani.
... simdi baska universitede haber bekliyoruz, ogrenci, ogretim uye ya da yonetimden.
Duydum ki Eskisehir uygunmus... ama hangi engel turune gore?
Abant'ta proje baslatmak isteyen bir profesor var. Suleyman Demirel'e giren varsa, orada birisi varmis, ama ismini ogrenemedim.
Bu bilgiyi genisletelim...
Claire