Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversiteye memurluk için başvurular nasıl oluyor?

talipp

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
üniversitelere memurluk başvurusu hakkında bilgi veriri misiniz?? ne lazım, sınav var mı veya ne zaman.

memular netten takıp edersın.Hangı unıversıte hangı alanda memur alacak yazar..

oraya baktım ama sadece kaç kişi alacakları ve başvuru tarihi yazıyor. sınavları ne zaman ve neler istediklerine dair bir bilgi yok. herhangi bir üniversiteye başvuran arkadaş varsa bilgi verebilir mi??

Bulunduğunuz ya da çalışmak istediğiniz ildeki üniversitenin personel daire başkanlığı ile bir görüşün derim. Bildiğim kadarıyla işler çoğunlukla üniversitelerin rektörlüklerince hallediliyor.

hangi ünüverteye başvurcaksan o ünvertenin sitesinde iş talep formunu doldurup o form ve raporla ünüverteye gitcen

başvurular bitti arkadaşım geçmiş olsun. yıl içinde 3 dönemde açıklanıyor engelli personel alımları memurlar netten takip et birdahaki alımları. temmuzda olacak birdahaki alımlar. o zaman başvuru tarihinede bak kaçırma..

teşekkürler. çoğunun bittiğini biliyorum. ama bir iki yer var.

üniversitenin web sitesinde gerekli belge ve başvuru şekli yayınlanır sınav tarihi vb

Arkadaşlar 3 mayısta biten üniversite de hizmetli bölümüne baş vurdum..sınava giriş kağıtları. ne zman postaya vereilir acaba.... Yani baş vuru yaptığım adreste değilim şu anda.. zamanı geçirmek istemiyorum.. tabi bir fikri olan varrsa öğrenmek isterim..

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ KAYSERİ
ÖZÜRLÜ PERSONEL ALIMI SINAV TARİHİ Sınav yeri : Erciyes Üniversitesi Türkan - Tuncer Hasçalık Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu KAYSERİ

Sınav Tarihi ve Saati : 02 Haziran 2010 Saat: 14:00

NOT: Sınav giriş belgeleri adayların adreslerine postalanmıştır.

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÖZÜRLÜ PERSONEL ALIMI SINAV TARİHİ

21 MAYIS 2010 CUMA
SAAT 10:00

SAÜ Süleyman Demirel Kütüphanesi Esentepe Kampüsü SAKARYA

Demek gönderilmeye başlanmış.. Benimki de gelmiş olabilir..teşekkürler arkadaşlar..

ben sakaryalı olduğum için bugün direk elden aldım. zaten dün giriş kağıtları çıktı. yeni postalanmıştır cumaya kadar elinizde olur tahminim.

Ben gümüşhane ünüvrsitesine baş vurdum... benim başvuru kağıdı cumaya kadar mı gelir diyon..

Belki gelir bir kaç güne kadar.. gelince yazarsan sevinirim..:):)

gelir arkadaşlar panik yapmaya gerek yok :D gelmessen sınavdan birgün önce gidin elden veriyorlar birtane ;)

Üst Alt