Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üniversiteye memurluk için başvurular nasıl oluyor?
oraya baktım ama sadece kaç kişi alacakları ve başvuru tarihi yazıyor. sınavları ne zaman ve neler istediklerine dair bir bilgi yok. herhangi bir üniversiteye başvuran arkadaş varsa bilgi verebilir mi??
Bulunduğunuz ya da çalışmak istediğiniz ildeki üniversitenin personel daire başkanlığı ile bir görüşün derim. Bildiğim kadarıyla işler çoğunlukla üniversitelerin rektörlüklerince hallediliyor.
başvurular bitti arkadaşım geçmiş olsun. yıl içinde 3 dönemde açıklanıyor engelli personel alımları memurlar netten takip et birdahaki alımları. temmuzda olacak birdahaki alımlar. o zaman başvuru tarihinede bak kaçırma..
Arkadaşlar 3 mayısta biten üniversite de hizmetli bölümüne baş vurdum..sınava giriş kağıtları. ne zman postaya vereilir acaba.... Yani baş vuru yaptığım adreste değilim şu anda.. zamanı geçirmek istemiyorum.. tabi bir fikri olan varrsa öğrenmek isterim..
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ KAYSERİ
ÖZÜRLÜ PERSONEL ALIMI SINAV TARİHİ Sınav yeri : Erciyes Üniversitesi Türkan - Tuncer Hasçalık Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu KAYSERİ
Sınav Tarihi ve Saati : 02 Haziran 2010 Saat: 14:00
NOT: Sınav giriş belgeleri adayların adreslerine postalanmıştır.