Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversitede okuyup lise diploması ile kamu sınavlarına başvurabilir miyim?

3T3N1TY

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
farkındayım çok fazla açılan ve konu yeterli bilgi forum içinde vardır ama forumda çok akif olan ve bilgisi tam olan bir üye değilim.Bu yüzden bir konu açıp sorma gereği hissetdim okuyorum bi türlü tam kavrıyamıyorum

1. olarak merak ettiğim konu ben izmirde yaşıyorum ve önlisans okuyorum haliyle diplomam okulda ama liseme gidip o liseden mezun olduğma dair bi belge alabilirim bu kabül olur mu

2. olaraksa benim raporum 2005 de çıktı üstünde sürekli ibaresi bulunuo ve çalışabilir yazıyor ilanlara başvurabilirsem yeni rapor isterler mi.

3. olaraksa işkura kayıt olurken benden aslı gibidir istediklerinde alsancak devlet hastesine gittim doktor 2006 da kanunlar değişti dedi ve fotokoilere 2006 öncesi aslı gibidir kaşesi bastı bu bi sorun teşkil eder mi.

4. olarak yeni den heyete girsem benim sol kolumda 3 parmağım doğuştan yok 2 parmaksa az gelişmiş durumda bana %50 verilmişti.yeni raporda aynı kalır mı düşer mi bi bilginiz varmı forumda linki gezen siteye girince çok çeşitli hastalık ve yazılar var benim bu konularda bilgim olmadğı için bi türlü anlamıyorum

5 .olarak başvurular nerelere yapılcak benim forumda gördüğüm sağlık bkaanlğı ve çevre orman bakanlğı memur alıcak ama başvuru ne şekilde nereye yapılıcak o tarz bilgiler mevcut değil mi ben bulamıyorum

cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler

1 okuduguna dair belge al veya eski lisenden belge kabul olur
2 raporun gecerlidir
3 zaten fotokabisini vereceksin
4 yeni cıkan yasanın sagı solu belli olmaz düşürebilirler
5 bulundugun ilde başvurunu yapacaksın, formda birazaraştırma yaparsan eminim bulursun detayları

verdiğiniz yanıtlar için teşekkür ederim ama başka bi konuda diploma şart denmiş bu işe kesin cevap verebilicek kimse yok sanırım

Üst Alt