Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversitede okuyorum. Memur olursam üniversiteye nasıl devam edebilirim?

ahmet2727

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben üniversitede okuyorum bilgisayar mühendisliği 2.sınıfa geçtim üniversitem özel bir üniversite ve örgün öğretim vermekte.Ekpss sınavındada lise düzeyinde 90,63827 puan aldım.Tercih yaparsam ki zaten okuduğum şehiri tercih edeceğim ancak böyle birşeye bazı kurumların tolerans tanıdığı bazılarının tanımadığı söyleniyor.Ben memurluğu tercih edip, ancak okula izin verilmemesi durumda memurluğu dondurma,istifa vs. gibi durumlarda.Yeniden sınavamı girmeliyim yoksa o puanım daha sonra geçerli olurmu.Yani kısaca ben tercih yaptım atamam oldu,ancak biraz çalıştıktan sonra kurum dediki ya okul ya memurluk bende bu durumda okulu tercih ettim.Bana ne olur?Yeniden sınava girmem mi gerekir? Yoksa dondurularak daha sonra okuldan mezun olduktan sonra kadroyumu değiştiririm?

puanınız 2 yıl geçerli sayılır 2016 yılında almış olduğunuz puan silinecektir...

çalışma ve okul mevzusuna gelince yerinizde olsam akşam öğrenime geçiş işe başlardım ancak lise girişli olanlar hizmetli kadrosunda çalışmaktadır...

Cevabınız için teşekkürler.Ancak okulum sadece sabah olmaktadır.Lise mezunlarının da gih kadrosunda olduğunu biliyorum.Ayrıca yani puan 2016 yılında sınava girdiğimde yeni puanım geçerli eskisi silinmiş olacak galiba.

caner_1616;

Ya anca atıyorsunuz ya anca. Nasıl sinirleniyorum belkide birisi sizin bu yazınız yüzünden memurluğu tercih etmeyecek. Lise mezunları illa hizmetli olacak diye bir şey yok! Memurda olabilir hizmetli de bu puanına ve ettiği tercihe bağlı:mad:

Aynen oyle kardesim hizmetli olunmuyo sadece cocugun aklini karistirmayin ve memur olduktan sonra baska sehirdeki uniye gec devlet senin gecisini mecbur yapar u.o olarak devam edersin biraz derslerin muaf olamazsin o kadar memurluk ele gecmez mallik yapma hatta gerekirse baska bolum oku duz memur olursan

Yasiniz ve para durumunuza gore dusunmelisiniz.Ben Onlisans 2. sinifa gectim. 90.65 lise puanim memuriyet harici yazmayi dusunmuyorum.2. atamada da gelmezse 2016'da onlisanstan girmeyi planliyorum.Benzer bir plan sizin icinde olabilir.

ahmet bey,memur olma şansınız varsa bence hiç kaçırmayın,her zaman bu imkanı yakalayamabilirsiniz,görev yapacagın kurumun sana okuman için imkan mutlaka tanyacaktır,yani bir şekilde size yardımcı olabilirler,çalıştıgınızz kurumdaki yetkili kişilerin elinde olan bir durum,ben başbakanlıga baglı bir kurumda çalışıyorum,bizim kurumda hem okuyan hemde çalışan bir çok arkadaşımız vardı,örnegin bu arkadaşlara gece nöbeti yazıyorlardı,yani hiç bir şekilde siizn okumanıza engel olacaklarını ben sanmıyorum,mutlaka görev yaptıgınız kurum size yardımcı olacaktır.bir yerden başlamak güzeldir ilerde okulunuz bitince kurumuzda yükselme yada başka yerlere geçme şansınız daha yüksek olur..

gncali ben ön lisanstan atama tercihi yaparken lise mezun olanların sadece hizmetli olarak atabildiğini gördüm ve çalıştığım kamu yerinde çoğu kişi lise mezunu olarak atandığını, hizmetli yada veri hazırlama bölümünde görev yaptıklarını da biliyorum, haa görev farkı yada maaş konusunda fark varmı yok hemen hemen herkes aynı görevde maaşlar birbirine yakın !!!

işe başlama diye yazmıyorum, bunda sinirlenecek bir şey yok !!!

Üst Alt