Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite süresini Emeklilik için borçlanmak mümkün mü?

sokr@t

Aktif Üye
Konular
99
Reaksiyonlar
235
Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar 4 yıllık mezunum 1996-2000 arası 2006 da polis oldum 2010 yılında sivil memur emeklilik tarihim 2034 şu an .

3 şey için borçlanma yapabilirsiniz.

1-Askerlik
2-Yurtdışı çalışmaları
3-Avukatlık stajı

Bu tip geyikler dolaşıyordu başka bir sitede dikkatimi çekti merak ettim sağolun cevaplar için en iyisi ben kendi adıma memuriyette 20 yılımı doldurup erken emeklilik için uğraşayım daha zamanı var nasılsa .

memuriyette 20 yılımı doldurup erken emeklilik için uğraşayım daha zamanı var nasılsa .

o 15 yıl değil miydi?

birde arkadaslar bu yıl hesabı nasıl yapılıyor ki, yani yatırılan sgk günleri boyunca mı yoksa çalışarak geçirilen zamanlar mı,mesela bir ay içinde 13 gün sgk primi yatmışsa bu bir ay mı 13 gün mü baz alınıyor ,13 günse çok kötü.

bi sorum daha var , yaş şartı da var mı engelliler için (belli bir yaşı doldurmuş olmak gibi) ve varsa bu yaş şartını sağlayıp sgk prim gün sayısı yeterli olmayanlara ne olur,emeklilikte bir hakları var mı?

Normalde 40 raporla erken emeklilik için 6480 gün yeterli oluyor ancak ben memuriyette 20 yılımı tamamlamayı düşünüyorum nasipse .

Üst Alt