Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite öğrencisine bağlanan yetim aylığı ile ilgili..?

Sonercan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2011 yılında babamı kaybettim ve o sene Akdeniz Üniversitesinde 2.sinif ogrencisiydim , maaşım ocak ayında bağlandı ve temmuz ayında 2 senelik okulumu bitirmemden dolayı kesildi tekrar .

Ekim ayında tekrar üniversiteye başladığımda öğrenci belgelerini , kayıt belgesini ve gerekli - istedikleri tüm belgeleri dilekçeyle beraber vaktinde göndermeme rağmen geçen 6 aylık sürede hala yetim maaşım bağlanmadı ve bu sürede maaş dilekçe vermemize rağmen annemede geçirilmedi .

Bugün tekrar sgk ile görüştüğümde maaşımın toplu olarak mart ayı içerisinde yatırılacağı ve maaşımın bağlanacağını , fakat açık öğretim kayıtları mart ayında başladığı için yeni öğrenci belgelerinin nisan ayına kadar yetişemeyeceğinden dolayı nisan maaşını çekemeyeceğimi ve mayısta 2 aylık alacağımı söylediler .

İşin en komik tarafı haziran sonrasında maaşım tekrar kesiliyormuş , yetim maaşı alan üniversite öğrencileri , yazın maaş alamıyor mu acaba ? Her sene böyle işkence ile geçirip , 7 ay sonra mı maaş alacağım bilgisi olan varsa bu konuda sevinirim .

Saygılar .

Benim erkek arkadaşımda ön lisans bitirdikten sonra kesildi. 3. sınıftan Aöf ile devam etmeye başladı. Eve kağıt gelmişti fax göndermek için sanırım , aöf ye gidip sorduk emin olmak için. Biz bunu buradan göndereceğiz dedi. Aradan 2ay geçti sorduk , biz gönderdik bir daha gönderelim dedi. 4-5 ay oldu herhalde . Hala bir şey olmuş değil.
Not: daha öncede bu durum olmuştu. :confused:

Yetim maaşı alan üniversite öğrencilerinin maaşı yazın neden kesilsin ki, anlamadım. Olur mu böyle saçma bir uygulama?

Üst Alt