Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite mezunu özürlü memurun derecesi ne olmalı?

murattolga

Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
0
iyi günler arkadaşlar.ben 4yıllık üniversiteli olarak memur oldum.bize 7 dereceden başlanacak yazıyordu.bugün bodroma baktım 10/2 bir yanlışlık yokmu.bilgilendirirseniz sevinirim.

4 yıllık lisans mezunu bir biyolog 8/1'inden başlar. hangi kadroda olduğu farketmez..
10/2'de bir yanlışlık var gibi görünüyor...

Anti Oksidan,
Biyolog kadrosunun durumunu bilmem çünkü bazı kadrolarda ekstra derece/kademe uygulamaları geçerlidir.Örneğin sosyolog kadrosuna ekstra 1 derece vardır.

Ancak normal 3 yıllık bir liseyi daha sonra 4 yıllık üniversiteyi bitiren biri 9/1'den başlar.
Öğretmen Lisesi,İmam Hatip Lisesi gibi 4 yıllık liseyi bitiren daha sonra 4 yıllık üniversite bitiren 9/2'den başlar.

9/1 lisans mezunu genel idare hizmetlerindeyim.kpss klavuzunda yazanla başlatılan aynı olmuyor.Bizim bütün arkadaşlarınki öyle.uzman yardımcısı olan bir öğrencim 9/2 den başladı.Lisans mezunu.Lisedeki hazırlığı saydırıp 9-1 den 9-2 ye aladı.;ama üniversitedeki hazırlık bir işe yaramıyor..nedense...

4 Yıllık mezun Gih kadrosuyla 9/1 den başlar, liseden hazırlık sınıfı var ise intibakını yaptırdığı zaman 9/2 olur. Maaşa henüz hiç bir şey yansımaz, yansıyacağı 1-2 TL dir. İşe girerken 7 yazan derece kadro derecesidir. Terfi derecesiyle alakası yoktur.

eğer biyolog olarak çalışıyorsan 8/1,memur isen 9/1 olması lazım.

O değilde bu "Biyolog" mevzusu nereden türedi anlamış değilim...

uzmanlık alanına örnek vermek istemiş olabilir...

Üst Alt