Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite için başka şehire gidersem 2022 maaşım kesilir mi?

Halterciler

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Hayırlı günler sayin forum üyeleri benim merak ettiğim birsey var eğer üniversite için başka şehire gidersem 2022 maaşım kesilirmi orada ptt den veya ptt kartım ile maaşımı çekerken sorun yaşarmıyım? Şimdiden teşekkürler

Maasin ancak sen insallah ileride ise girersen sigortali isie girdigin an kesilir ise girdigindede mesela 1 2 ay daha yatan biri olmustu oda cekmis bilmeden geri almislardi odemisti geri onun disinda aileinin maasi kisi basi gelir duzeyi belli bir sevyeyi asmamali ya hani eger maaslari kisi basi geliri olmasi gerekenin ustundeyse kesilir baska herhangi bir durumda kesilmez ptt kartla sorun yasarmiyim derken nasıl bir seyden basetigini anlamadım ama boyle yani

Ama senin yerine mwswla annene babana sana bakim verene veriyorlarsa parayı o zaman ayni evde olmayacaginiz icin kesilirmi bilmem ama ikametini üniversite okuyacagin sehre aldırmassan bisey olmaz ki sonucta nerden bilcekler senin baska sehirde oldugunu sosyal hizmetler ama istersen drekt bakanligi ara sor ama oyle bi kesin bilgin olsun ben ailemin yanında okudugum icin bilemiyorum

Cevabınız için teşekkür ederim evde bakım maaşı almıyorum sadece 2022

Kevser er
başka şehırde olacagını şurdan bilecekler.yılda en az bir kez kontrole geliolar.

Üst Alt