Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ümraniye-Atakent Postahanesi merdiven rezaleti

Capricorn

Aktif Üye
Konular
75
Reaksiyonlar
12
2022 maaşları bilindiği gibi bir süredir postahanelerden çekiliyor,

ben de bugün herkes gibi her zaman maaşımı çektiğim atakent postahanesine gittim. Daha önceleri gider postahane merdivenleri önünde durur güvenlik görevlisi vasıtasıyla maaşımı çekerdim.. Bazende Annemle gider onun vasıtasıyla çekerdim..

Bugün gittiğimde annemde yanımdaydı, annemi içeri vezneye yolladım ben merdivenlerden dolayı içeri giremediğim için dışarda bekledim.. Gel gör ki vezne görevlisi annemi 2 dk sonra "güvenlik görevlisi burda yok, bende yerimden kalkamam. Hrm size hem bize eziyet olmasın siz sondurak postahanesine gidin" diyerek geri gönderdi.
E haliyle çok kızdım hem özürlü girişiniz yok, hem yerinizden kalkmaya tenezzül etmiyorsunuz, birde akıl veriyorsunuz. Ben bu maaşı zaten iş göremediğim sağa sola koşturamadığım için alıyorum, ama hanfendi o postahane senin bu postahene benim koşturacak bizi aklınca.. İki kişinin yardımıyla merdivenlerden taşınıp yukarı çıkarıldıktan sonra maaşımı çekebildim.. Eve sinirli bi şekilde geldikten sonra kardeşimi yollayıp o postahanenin resimlerini çektirdim.. Bu edepsizliği teşhir etmek istiyorum..

Resimler acemice de olsa iş görür.. Yenilerini de çekip ekliyecem.. Bülent abiye de sormak istiyorum bu konu ile ilgili bi mail kampanyası başlatsak ve oraya bi özürlü rampası koymalarını sağlayamayız mı ?

54j1o5.jpg

1fis6h.jpg

apbw44.jpg

29nc977.jpg

Bu erişim konusu benim bir süredir kafamı kurcalıyor. Gittiğim her yere bu gözle bakmaya başladım. Mail kampanyasından ziyade Engelliler.biz olarak daha geniş çaplı birşeyler yapamaz mıyız acaba? :confused: Biliyorum zor, olmaz diyecek pek çok kişi de. Saçmalamaya başlasak güzel fikirler ortaya çıkabilir gibi geliyor. :rolleyes:

Mail le olacak iş deil ptt genel müdürlüğüne gidip görüşmeliyiz - olmadı belediyeyle görüşelim belediyelerin böyle bir yükümlülüğü var - olmadı atakente yakın sakatlar toplanalım tv muhabirlerini çağırıp basın açıklaması yapalım şube önünde -engelliyiz haklıyız kazanacağız*

Akın, bu konuyu Star Gazetesi İstanbul ekine haber yaptıralım mı? Bu sayede belediyenin PTT girişine rampa yaptırmasını sağlayabiliriz :)
Bana öze mesajla telefonunu ilet, seni gazeteden aramalarını sağlayayım :)

Olur tabi :) Hemde çok güzel olur, oraya o rampayı koydurtabilecek her eylemde seve seve varım :)

İnsan kahroluyor bu manzaraya bakınca.Malesef her yerde, her kurumda alt yapı sorunu var.Gerekli mercilere mail atsakta sonuç almak çok zor oluyor.En çok koyanda; o kadar vergi verdiğimiz halde bize gerekli yaşam koşullarını sunmamaları...

Üst Alt