Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uluslararası ilişkiler son sınıf öğrencisiyim. İş telaşına düştüm..?

zrrncnb

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
herkee merhaba . aranıza yeni katıldım . işitme engelliyim ve % 60 engelli raporum var . uludağ ünide uluslararası ilişkiler (4yıllık ) son sınıf öğrencisiyim . ve açıköğretimden de dış ticaret okuyorum .

öncelikli sorum şu ki normal kpss ye girersem girmek istediğim yerlere girmek ( dışişişleri , ab , içişleri . ticaret ve gümrük bakanlıkları ) imkansız gibi görünüyor . bu yüzden özel sektör istiyorum ama yabancı dil bilgim iyi olmasına rağmen dudak okuduğum için anlayamıyorum . bu yüzden özel sektörde pek şansım yok gibi geliyor bana . ömss yi düşünüyorum .bi yandan da yüksek lisans mı yapsam diyorum anladığınız gibi kafam çok çok karışık . son sınıf olduğum için artık iş telaşım başladı anlayacağınız:) .

ne yapmalıyım sizce . önerilerinizi bekliyorum ...

İşitme cihazı kullanarak duyamıyor musun Zerrin?

Bence bütün sınavlara gir. Sonuçta hem deneyim olur hem de biraz şans işi bunlar :)

Mezuniyet sonrasında iş bulmak maalesef çok zor. Birkaç yıl can sıkıp kafayı yeme noktasına gelmeden iş bulanı görmedim desem yeridir! :) Her yere başvur, bulabildiğin ve deneyim sağlayacak her işte çalış ve nihai olarak çalışmak istediğin işi bulana kadar sabırlı ol.

cihaz kullandığım zaman duyabiliyorum çok şükür . tabi duymadığım anlar oluyor ama üstesinden gelebiliyorum alıştım anlayacağınız . peki yüksek lisans yaparsam ömss de faydasını görür müyüm sizce ?? teşekkürler

Üst Alt