Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ücretsiz seyahat kartı güncelleme işlemleri..?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba

Ücretsiz seyahat kartı son kullanım 30 haziran 2018.
1-Güncelleme nasıl olacak?
2- Neden 30 haziran yaptılar. Eskiden Aralık ayında olurdu?
Bilgisi olan var mı acaba?

GM 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hangi il güncelleme olmuyor kendiliğinden otomatik olur

@HOŞCAKAL

Ücretsiz seyahat kartı engelli için.

hangi il güncelleme olmuyor kendiliğinden otomatik olur
Güncelleme olmuyor demiyorum. 30 haziran da süresi bitince güncelleme mı yapicaz. Ayrıca neden 30 haziran yapıldı. Eskiden 31 Aralık olurdu.
Belki Bilenler var diye sormuştum.

sizin bişey yapmanıza gerek yok kullanmaya devam edin 30 hazirana takılmayın ayrıca hep soruyosunuz ama hangi il cevap vermiyorsunuz :)

beni lütfen iyi dinle
son kullanım 30 haziran 2018. istanbul kartını
sana en yakın otobüs duraklarından veya METRO veya METROBÜS duraklarında bulunan
istanbul kart yükleme cihazlarına gidip
bu cihazlardan kolaylıkla güncelleyebilirsin

KARTINI cihazın üstüne koyuyorsun ve gereken adımları cihaz zaten sana gösteriyor

benim kartı metrodaki güvenlik makinaya tuttu güncellendi bukadar basit

Ücretsiz Kartlar İçin;

1. Kart, görseldeki gibi Biletmatik'in beyaz kısmına yerleştirilir ve 10 saniye beklenir.

2. Kart güncelleme işlemi tamamlanmıştır. Kartınızı alıp bir sonraki güncelleme işlemine kadar ücretsiz olarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

HOŞCAKAL

30 haziran dan önce yapabilir miyiz. Yoksa beklemek gerekiyor mu

GM 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kartınızın güncelleme işlemini son vize tarihinin 1 ay öncesinden itibaren son vize tarihine kadar gerçekleştirebilirsiniz.

30 hazirandan önce

bana az önce bir msj geldi indirimli kartınıza vize talimatı gonderılmıstır.vize işlemini 5 tl karsılıgında bıletmatık veya temsılcıler aracılıgya gerceklestırebılırsınız dıye. bu ne dır kı?(ıstanbul kart ıcın)

Üst Alt