Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ücretsiz sesli chat sitesi nasıl açabilirim?

özer özkan

Aktif Üye
Konular
113
Reaksiyonlar
1
ücretsiz sesli chat sitesi açmak istiyorum yardımcı olurmusunuz

acmana gerek yok sesli sitelerde cok bulundum kendine 1 mekan sec biraz takıl kendinii ispatla yüksek mevkiye gelirsin acarsan bi işi yaramaz cok var cünkü bu iş cevre işidir ayrıca ücretsiz acamazsın panelsizolmaz panelci sana oda acacak her oda 25 tl parana yazık

önce site ismi domain alcaksınız 15 tl kadar olması lazım sen ismi al ben sana panelci bulurum bu iş ücretsiz olmaz oda başı 25 tl ödersin ilk başta 75 tl ödüyeceksin her ay ücretsiz sesli site olmaz oda tasarımcı lazım paneden anlayan lazım bilen varsa ücretsiz yardımcı olsun sana ben sanmıyom 15 yıl takıldım duymadım daha öle bişey

sesli sohbet siteleri artık çok makul şartlarda açılıyor. çoluk çocuk herkes sesli sohbet sitesi açıyor.eskiden sitesi açmak bu kadar kolay olmuyordu.piyasayı sesli sohbet panelciliğine çevirip neredeyse her çocuk babasından aldığı harçlıkla site açtırıyorlar.

Üst Alt