Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ücretsiz pdf kitap sitesi bilen var mı ?

SERAFİM

Aktif Üye
Konular
141
Reaksiyonlar
2
Merhaba

Kitapları ücretsiz pdf formatında okumak için desteğinizi rica ediyorum .

Bildiğiniz site varsa linkini paylaşın lütfen

SERAFİM Murat abi estağfirullah illa ki okuyan vardır :) Ben genelde iki kitabı aynı anda okurum. Birinden sıkılınca diğerini okurum abi. Şu an 3 kitap okuyorum :)

Bravo kardeşim . Kültürlü biri olduğunu her zaman belli ediyorsun .

Estağfirullah abi. O senin güzel düşünmen. Teşekkür ederim. Geçen Dostoyevski için dediğin doğru: hapishanede yazmış. Ayrıca Dostoyevski epilepsi hastasıydı; romanlarının en güzel yerlerini hep nöbetlerden sonra yazarmış.

Dostoyevski'nin ilham aldığı yazar GOGOL'dur . Gogol sayesinde edebiyatı sevdiğini her fırsatta dile getirmiştir .

Dostoyevski'nin ilham aldığı yazar GOGOL'dur . Gogol sayesinde edebiyatı sevdiğini her fırsatta dile getirmiştir .
Gogol intihar etti maalesef :( Bütün yazdıklarını cinnet geçirerek yaktı. Bundan dolayı maalesef ölü canların devamını bilmiyoruz.

Akıllı bir insanın bu kadar delinin , manyağın içerisinde sağlıklı bir şekilde yaşaması mümkün değil zaten .

O tarafı sırlı onun intiharının ya da biliniyor da ben bilmiyorum! Ama geride Taras Bulba ve Ölü Canlar gibi süper eser bıraktı.

e-kitaplar.net ben de size bu siteyi önerebilirim, her türden güzel kitap bulabilirsiniz.:)

Üst Alt