Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uçak bileti almak istedim ama kontenjan dolu denildi?!

Konular
45
Reaksiyonlar
0
Malum kurban bayramı yaklaşıyor. İzmire manevi amcamın yanına gideceğim bayramın ilk günü. Bugün thy satış ofisine girdim. İndirimli bilet alacaktım engelli kategorisinden. Görevli şöyle dedi. İstediğiniz tarihte engelliler için ayrılan koltuklar dolu yani engelli indirimi kontenjanı dolu dedi. Böyle bir şey olması mümkün mü? Yani böyle bir uygulama var mı?

LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet satış görevlisinin dediği tamamen doğru. Mümkünse uçuşunuzu en az 1 ay önceden planlayın ki engelli kontenjandan faydalanabilin. Yanılmıyorsam %5 kontenjan var ve o da 3-4 bilet yapıyor uçağın büyüklüğüne göre ve her uçuşda da olmayabiliyor.

21 ağustosa 1 aydan fazla bile var. Bimer kapandı cimer'e şikayet edeceğim. Hatta tüketici haklarına bile şikayet edeceğim. Bu işin peşini bırakmayacağım. Çünkü çok sinirlendim.

hayırlısı ancak müsbet sonuç almanız çok zor.

Engelli indiriminin faydası yok ekonomi bileti bile 200 tl nin üstünde...

Atlasjetten aldım 99 liraya. Thy devlet markası güya ama işleri güçleri kazıklamak. Bizim cahil milletimiz de uçaklar artık otobüslerden bile ucuz diye övünüyor.

Kazıklamakdan ziyade thy biletleri her zaman pahalıdır. Engelli için % 20 indirim için aramıyrum. Hangi firmadan var ise ondan alıyorum. Thy sadece kdv ödemiyor gibi bir durum söz konusu zaten. 1 ay kala o kadar da uzun zaman değil. aylar önce almalısın. Artı olarak bayramlarda bilet fiyatları talep çok olduğu için pahalıdır. Bunu da aklınızdan çıkarmayın ! Talep ne kadar çok olursa fiyatlar o kadar çok olur. Geçmiş zamanlarda uçağı çokça kullananan biri olarak söylüyorum.

dostum thy engelliye indirim yapıyor diye illa onunla gitmek zorunda değilsin. daha uygun olan hava yolları var.
tatlı canını üzme ....

Bir Havayolu çalışanı olarak THY yollarını da düşünün inanın o kadar engelli talebi geliyor ki ayrılan kontenjan satışa çıkar çıkmaz bitiyor, kaldı ki bayram gidiş ve dönüşlerinde yer bulmak çok zor.

Geç kalmışsın sen alana kadar senden önce alanlar almış işte ! bayrama bilet alacaksan aylar öncesinden alman gerekiyor ben memlekete gittiğimde 1 sene önceden bakmaya çalışmıştım açılmamıştı bir kaç ay sonrasında açıldı aldım. Ona rağmen bilet fiyatları pahalı idi talebin çok olacağı belli olduğu için fiyatlar yüksek oluyor normal yani talep çoksa bilet fiyatı yüksek olur olmazsa ucuz olur. Düz mantık !

Valla aylar öncesinden bilet alamam. Biz faniyiz yarına bile çıkacağımız belli değilken aylar sonrasına bilet almak nedir? Onların olsun uçakları da biletleride. Günü geldiğinde bütçem yeterse alırım yetmezse otobüsüme biner paşa paşa giderim. Gittim atlas jete efendi gibi aldım biletimi uygun fiyata. Thy gibi kazık atmıyorlar.

Üst Alt