Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üç tekerli motor almam evde bakım aylığı için sorun olur mu?

emir-irem

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
0
S.a. Ben 2 yıla yakın bakım aylıgı alıyorum. Bakım aylıgı baglandıktan sonra engellı plakalı aracım oldu , bi problem yaşamadım. Akülü sandalyem hurdaya cıktıgı için ve agrızalarındanda bıktıgım için 3 tekerli benzinli motosiklet alacam ( sıfır , plakalı ) şahsıma ait birde motosıkletımın olması bakım aylıgına bı etkısı olurmu ?

Eğer, hanede kişi başına düşen geliriniz halen 363 tl'yi geçmiyorsa, gelir durumunuzda bir değişiklik yoksa sorun olmaz.
Gelir hesabınız için şurayı tekrardan inceleyiniz:http://www.engelliler.biz/forum/evd...-olabilir-kimler-gelir-hesabina-dahildir.html
Heyet, beyan ettiğiniz gelirle varolan yaşam koşullarınız arasında belirgin bir fark gorurse gelirinizi sorgulayabilir. Gelir durumunuzda bir değişiklik yoksa sorun olmaz.

Üst Alt