Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Turknet 1 ay ücretsiz kullanım davetiye kodu ve paket içerikleri (45tl)

kanuni061

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Değerli arkadaşlar Biz engelliler olarak en uygun internet tarifesini sunan turknet e öncelikle tşk eder paket kapsamı bilgileri ve davetiye kodu aşağıdaki gibidir.

*%40 Engelli vatandaşlar için ücret 45tldir
*ADİL KULLANIM KOTASI YOKTUR
*Bulunduğunuz bölge ve alt yapıya göre internet hızınız 100 Mbps'e kadardır
*TAAHHÜT YOKTUR
*Sabit hat kullanmak isteyenler için yurtiçi ve yurtdışına geçerli 1000dk verilmektedir.
*Modeminiz var ve uyumlu ise modem almanıza gerek yoktur (modem vermemektedir)

***1 AY ÜCRETSİZ KULLANIM KODU :BGT72TH19EAP

Kendimce paket içeriğini açıklamaya çalıştım aklınıza takılan soru veya herhangi bir eksik varsa tarafıma iletiniz...

Keşke taahhütlü olsaydı fiyat artmazdı bari, 1 Temmuz'da zam geliyor TurkNet e
1 Temmuzdan itibaren, taahhütsüz AKNsiz internetinizi ve ayda 1.000 dakika her yöne telefon görüşmesini ayda 64,99 TL kullanacaksınız.

%25 Engelli indirimi mevcut tahmini o da 48tl civarına gelir

Keşke taahhütlü olsaydı fiyat artmazdı bari, 1 Temmuz'da zam geliyor TurkNet e
1 Temmuzdan itibaren, taahhütsüz AKNsiz internetinizi ve ayda 1.000 dakika her yöne telefon görüşmesini ayda 64,99 TL kullanacaksınız.

bu fiyat normal tarife kullananlar için engellielr için değil.engelliler şuan 45 liraya kullanıyo.zamla sanırm en çok 50 lira olur engellı tarıfesi.telekomdan çok avantajlı.

Şu anda normal tarife kaç lira?
Engelli indirimi 45 lira.
Normal tarife ne kadar farkla zam gelecek,
Engelli tarife indirimede o kadar fark gelir -mka kanuni061

Şu anda normal tarife kaç lira?Engelli indirimi 45 lira.Normal tarife ne kadar farkla zam gelecek,Engelli tarife indirimede o kadar fark gelir @-mka @kanuni061

erdal normal tarife şuan 59,99 temmuzda gelecek olan zam 5 lira.o 45 lira engelli inidirimi değil şuan için engellilerin ödediği ücret 5 lira zam gelecek olursa onada 50 lira yapar.normal tarifeden 15 lira daha ucuz.telekoma göre en üyük avantajı akn olmaması

Turknet e abone oldum,engelli tarifeye geçirmemişler,nedeni,2 faturadan sonra engelli kimliği olunamıyor diye.İyi de ehliyetim de yaninda o da engelli dedim.Usulsüz abonelik,en sonunda bana normal kimliğiniz sistemde olmadığı için engelli indirimi uygulayamıyoruz dendi,BU AYRIMCILIK DEĞİL DE NEDİR,BİLİNCLİ YAPİLAN İLK BİRKAC FATURAYİ YUKSEK ALMAYA CALİSAN SAHİPSİZ ŞİRKET,BİR DE UCRETSİZ BİR AY İNTERNET ADİ ALTINDA KREDİ KARTİ VERMEYİN,USULSÜZ İŞLEM YAPILIYOR,GÜNÜ GELMEYEN FATURA TAHSİLATI

%25 Engelli indirimi mevcut tahmini o da 48tl civarına gelir

Turknet benle dalga geçti,engelli kimliğimi okuyamamış,1,5 ay sonra da normal kimliğim yok sistemde diye engelsiz tarifesine gecisimi yapmıyor,çok dikkatli olun,sahipsiz kötü niyetli ŞİRKET(şirket kelimesi yanlış oldu)

Engelsiz 48 ama beni de 65 den işlem yaptılar,gecisimi bilerek yapmadılar,sırf KÖTÜNİYETLİLER,DİKKATLİ OLUN,İNDİRİM DİYE SÜRÜNÜYORSUNUZ,NEREDE İSE YALVATTİRACAKLAR

Kanuni kardeş,ben de kandil oldum iyi zannettim,1,5 engelli tarifeye gecisimi yapmadılar,neden engelli kimliğim okunmuyormus,yalan,(ayni anda engelli ehliyetimle abonelik başladı),simdi de normal kimliğim sistemde olmadığı için engelli tarifesine alınmıyorum,bu KÖTÜ NİYET,AYRIMCILIK,Bence kimliğim olmadığı için aboneliğin de usulsüz olmalı öyle değil mi????

Sevgili arkadaşım konuyla ilgili olarak tarafınıza eksik veya hatalı bilgilendirilmiş olabilir o nedenle ilgili birimle tekrar iletişime geçmenizde fayda var TURKNET başvuru esasında engelli kimliğiniz varsa bunu talep etmesi ve yasal olarak hemen işleme koyması gerekmektir. Tekrar değinmek istiyorum konuyla ilgili olarak görüşme yaptığınız şahıs size hatalı veya eksik bilgi vermiştir lütfen konuyla ilgili olarak hakkınızı arayınız.
Geç msj attığım için özür dilerim eğer yardımcı olabileceğim bir konu varsa bana iletebilirsiniz.

Üst Alt