Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Turkcell'e geçmek istiyorum, ama üzerime kayıtlı elektrik-su faturası yok?

sahrud_45

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
slm arkadaş ben türkcell faturaya gecmek istiyom ama adıma herhangi bir belge kayıt olmadığı için yapılmadı bunu bilen varsa rıcalarımla yazarmısınz

üzerinize herhangi bir fatura yoksa yapamazsınız maalesef:(prosüdür böyle...

Kredi kartı faturası oluyor mu ki ? Yalnız ben bu faturaları e-mail ile alıyorum. Yazıcıdan çıktı alsam kabul edilir mi ?

Kendi adınıza ait kredi kartı varsa ekstresi veya muhtardan alabileceğiniz ikametgahıda sanırım kabul ediyorlar.

Kardeşim üzerine herhangi bir fatura kredi kartı ekstresi varsa açabilirsin....

Sayın sahrud_45 bende hattımda değişiklik yaptım. Bana iletişim merkezinden üzerimize kayıtlı hiçbir fatura yoksa ikametgahı da kabul ettiklerini söylediler. Siz muhtardan bir ikametgah alıp bir deneyin.

üzerinize kayıtlı araç varsa ruhsatı veya nüfustan adres dayalı kütük kaydı almalısınız

zaten fatura istemelerindeki amaç ikametgah yerinizi resmetmek. onun için ikametgah götürürseniz kabul edeceklerdir

kredi kartı faturası oluyor mail den yazdırp al
ben öle almıştım
ama almanı tavsiye etmem çok pahalıya geliyor ben iptal etcem

skocak2006;

Nasıl olsa indirimli deyipde konuşursanız pahalıya gelir elbetde,gerçi kontürlü daha iyi sürekli mesaj yazana yada sürekli telefonla görüşene,bende kızıyorum çoğu zaman türkcell'e ama 5 senedir faturalı hat kullanıyorum,çoğu zaman 3 aydan önce ödeme yapmıyorum 12.5 tl geçmediğim için.
Yerine görede konuştuğum zamanlarda oluyor diğer faturalılara göre bence iyi tek kötülüğü kampanyalardan faydalanamıyorsun şu sıra teşekkürler kampanyasından faydalanıyorum 2 gün bedavası var 60 gün oda.

su numara tasiyanin ne kari var bilmem :)hepsi soyup sogana cevirmeye ahdetmis bu sirketler. sagir bilem olsak su cepleri kullanmadan olmuyo

Evet , shukufe telefondan yana çok dertliyim. Hele bankalar , illa ki telefon isterler. Ben bankalar için telefon kullanmayı arkadaşlarıma yaptırıyorum. Sağırım desek bile pek ciddiye alınmıyoruz :(

yapa bilirsin başbakanlık özürlü kimlik karın varsa gecersin türkcelde calısan biri olarak söylüyörum

yapar başbakanlık engelli kartı ile oluyor

Üst Alt