Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Turkcell Mufakatname nasıl alınır? [Hukuk]

ByKopuK

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
0
Ben 17 Yaşındayımda Bugun Turkcell Time Gittigimde Benden Mufakatname İstediler Ben bunu Nasıl alabilirim notere gitsem tek başıma alabilirmiyim ?:(

engelli raporun ve kimliğinle gittiğinde vermiyormu...

ben engelli deyilimki kendi adıma hat almak istiyorum sadece orda 18 yaşında olmadıgım için benden noterden mufakatname almamı istediler :/

he anladım sorduğun sorunun cevabını biliyorsun noterden alıcaksın :D ne diye soruyorsun bize :D aileden büyük varsa o alsın 18 yaşına girdiğinde dilekçe ver hattı üstüne al noterle uğraşma sana tavsiyem.

Yok Annemin Kimligi Alıp Gitsem Verirlermi Bana Ücret Nekadar ALırlar mufakatname için ? onu biliyormusunuz

ücret daha önce başkası tarafından kullanılmış ve kapatılmış hat 15 tl. daha önce hiç bir kimse tarafından kullanılmamış hat TL bakiyesine göre en düşük 30 tl...
annenin kimliği ile gidersen vermezler. annemizide götürmen lazım...

Üst Alt