Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türk Hava Yolları % 25 engelli indirimini kulanan oldu mu?
arakdaşlar Türk Hava Yolları % 25 indirim uyguluyor ama daha önce hiç kullanmadım acaba bilet alan oldu mu hiç ? gerçekten indirim oluyor mu ? yoksa kata külle felan var mı ?
neoplis
Merhaba,
Ben indirimli bilet hakkını nasıl aldığımı anlatıyım. İlk önce THY den miles&smiles üyeliği aldım. Daha sonra https://www.turkishairlines.com/tr-tr/bilgi-edin/musteri-iliskileri/index.html adresinden geri bildirim sekmesinden(Bu sekmeden diye hatırlıyorum) engelli kimliğimin arkalı önlü fotosunu ekledikten sonra engelliliğimin üyeliğime tanımlanmasını istedim. 3 gün sonra üyeliğime tanımladılar. Artık telefonuma indirdiğim THY programından üyeliğimle girdiğimde bilet ararken daha önce görünmeyen ENGELLİ sekmesi de göründü. Engelli yolcu sayısını soruyor program. Eğer uçuşunuzda engelliler için ayrılan yer kaldıysa normal fiyattan %20 indirimli olarak alıyorsunuz. Yakın tarihli uçuşlarda engelli indirimi olan koltuklar pek kalmıyor. Birde promosyonlu fiyatlara indirim yapılmıyor.