Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tüm kamu kurumlarının sınavlarında aynı/benzer içerikli sorular mı sorulur?

yunus52

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
arkadaslar orman genel müdürlüğü memur alımı ıcın yapılacak sınav sorularını milliegitimmi hazırladı yoksa her mudurluk sınav sorularını kendısımı hazırlıyor bilgisi olan var mı?

NOT:sınav bugun saat 10 da yapılacaktır

arkadasım ben tekırdag orman genel müdürlüğüne 657 sayılı devlet memurları kanununa tabi olarak gorev yapacak özürlü personel sınavına muracaat ettım ve bugun 10da sınav var ve komıkmı degılmı orasına sen karar ver artık...

yunus komik değilde bir yanlışlık olmasın sınav eylülde olacak diye biliyorum

gerçekten ilginç bende merak ettim ne sınavıymış bu
tekirdağ da yok orduda farklı sınavmı var bilmediğimiz

elimde giriş belgem var ve ne yazıyosa sıze yazıyorum
T.C cevre ve orman bakanlıgı tekırdag ıl cevre ve orman mudurlugu 657 sayılı devlet memurları kanununa tabi olarak gorev yapacak özürlü personel sınavına giriş belgesi
NOT;Memur kadrosu icin..
sınav tarıhı 25.08.2010..saat 10:00 da....

ozcemoz;

belkı sızın dedıgınız sınavla benım dedıgım farklı olabılır..

orman bakanlığının bu şekilde bir sınavı yok şaşırdım inan yinede başarılar

neyse arkadaslar gec oldu yınede sagolun ben sınavdan sonra gırebilirsem foruma sızlere haber verırım hayırlısı olsun...

umarım hayal kırıklığına uğramazsın başarılar sınavdan sonra yazarsan seviniriz iyi geceler

2- İstihdam Yeri: 11 derece Memur kadrosuna atanacaklar Adana(1), Adıyaman(2), Afyonkarahisar(2), Ağrı(1), Aksaray(1), Amasya(2), Ardahan(1), Aydın(1), Batman(1), Bursa(1), Edirne(1), Elazığ(1), Gaziantep(2), Hakkari(1), Hatay(1), İzmir(1), Karaman(1), Kırklareli(1), Kırşehir(1), Kütahya(1), Mersin(1), Ordu(1), Rize(1), Sakarya(2), Sivas(2), Şanlıurfa(1), Tekirdağ(1),Yozgat(2) ve Zonguldak(1)’da;
tekırdag yok demıstınızde oyuzden yazdım..bırde her ıl sınav tarıhını kendı belırlıyor olmasın oyuzden haberınız yoktur daha...

konu başlığındaki soruyu sormak istiyorum...tüm kamu sınavlarında meb deki gibi içeriğe yakın sorular mı soruluyor????:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Üst Alt