cep telefonumu tamir etmiyen servisi tüketici hakları mahkemesine şikayet ettim...fakat şöyle bi durum var sadece bi kez tamir ettiler güya, sonra cep telimde aynı hatalar devam etti...sonra tekrar tamire götürdüğümdeyse telefonun sağlam 1gb kart bu telefona uymuyo diyerek tamir etmediler...kısaca cep telimin sağlam olduğunu söyleyip tamir etmediler...tüketici hakları derneğine şikayet için başvurduğumdaysa, dernek yetkilisi kişinin tek servis formunun yeterli olmayacağını en az üç farklı aynı hatanın yani kart hatasının servis formunun gerektiğini başka bi hata bulunması durumundada o hatanında en az üç kere olması gerektiğini anlattı bana...büyük ihtimalle heyet tek formlu şikayetlerde ret edildiğini söyledi. servise tekrar tamir için telefonu götürdüğümü fakat telefonun sağlam tamir edilmez denilerek servisin tamir etmediğini ve aldatılarak bana çirkin bi oyun oynandığını üzülerek gördüm. bu olayı yıldırım kaymakamlığındaki dernek başkanına anlattığımdaysa olumlu bi cevap alamadım...buna rağmen tek servis forumlu şikayetimi yaptım dernek yetkilisi müracatımı kaydetti ve 1.5-2 ay sonra sonuçlanacağını bana anlattı...