Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TTnet ev interneti için engelli indirimi faturama yansımadı!?

nostaljik

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
1
Merhaba, bir şey soracaktım size. 1 Eylül'de TTNet evde internet aboneliğim başladı. 16 Mbit limitsiz internet. Engelli indirimli olarak aldım. Engelli kimlik kartımı beyan ederek abone oldum yani. Araştırmalarıma göre 80 küsür lira ödemem gerekirken 124 liralık fatura çıktı bana bu ay. sebebi nedir acaba? yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Faturayı detaylı görüntülediniz mi? Her ayrıntıyı orada bildirmek zorunlu.

Yeni abonelik olduğu için kurulum bedeli olabilir ya da size söylenen tutara vergiler dahil değildir.

Ne yazık ki ülkemizde mobil ve internet fiyatları hiçbir zaman taahhüt edilenler ile uyuşmuyor.

#GaribanÖğretmen
Hocam bahsettiğim duruma ne sebep olabilir diye düşündüğüm de benim de aklıma : kurulum veya modem ücreti eklenmiş olabilir durumu da geliyor. Faturamın tüm detaylarına ulaşamadım çünkü açmıyor. Pdf olarak görüntüle sekmesi olmasına rağmen açılmıyor. Bu sebeple de aklımda soru işaretleri kaldı yani. Engelli indirimim yansıyacak diye de sms geldi bana. Ama işte bu eklenen ücret ne ücreti acaba? Aynen dediğiniz gibi hocam taahhüt edilenin dışında eklemeler yapılıyor.

nostaljik Sanırım kullananlar sessiz kaldığı için rahat at koşturabiliyorlar. O imzaladığımız uzuuuunca metinde kim bilir neler yer alıyor.

Ne olursa olsun hakkınızı arayın. Mümkünse t.telekom şubesine, olmadı mutlaka müşteri temsilcisine telefon ile bağlanın. Çünkü ilk ay böyle oldu, sonraki ay düzelir mantığıyla beklerseniz kim bilir gelecek ay nasıl bir fatura gelecek.

İLk ayki faturanıza ay ortasında başlanmışsa iki aylık fatura gelir. bağlantı ücreti de eklenir. heyecan yapmayın. ikinci ay normale döner

İlk aydan damga vergisi yansıtılıyor. İlk aydan sonra ödemen gereken bedelden ödeyeceksin faturaları.

#vuralh
ilk ay faturam 01.09.2021-30.09.2021 aras. Yani ay başı ile ay sonu arası. Bu arada ilk ay bağlantı ücreti alınıyor mu mesela?

Bugün bu konu ile ilgili bayiye gidip bilgi aldım. 1 eylülde aboneğim başladı ama 24 eylülde engelli raporum gönderilmiş ve o gün onaylanmış. O sebeple engelli indirimim bu ay yansımadı , gelecek ay yansıyacakmış.

Bu arada faturam indirimli tarife üzerinden geldi geçen ay. 80 küsür indirimli geldi yani. Sorun yok. Şu dikkatimi çekti : fatura üzerinde yüzde 25 engelli indirimi diye bir ibare yok. neden acaba?

Ben turkcelsuronlıne aldım aldığım aydan itibaren engelli indirimi uygulandı türktelekomda işler biraz ağır ilerliyor bende sormuştum o zaman bana demişlerdi gelecek ay yansıyacak diye

Ben Türknet kullanıyorum onuda başka bi arkadaşımın davet kodu ile giriş yaparak başvurdum hem 1ay ücret almadılar sonrada 12 Ay peşin ödeme yaptım en uygun fiyat şu anda Türknet geliyor diğer firmalardan bu şekilde bir fiyat alamıyoruz bilginize.
Davet kodu ile başvurmak isteyenler olursa diye Kodu mu da paylaşıyım sizlerle : RLW25BA17VWD
Türknet i aradığınızda arkadaşımın davet kodunu kullanmak istiyorum demeniz yeterli oluyor.
Adım: Emre

Bende de superonline yansımamıştı müşteri hizmetlerini aradım güncellediler sorun çözüldü.

Üst Alt