Merhaba arkadaşlar. İnternet babamın üzerine kayıtlıydı. Son 3, 4.aydır benim raporum üzerinden ttnet sizinle paketine geçmiştik. Bu paketle 48.tl ödüyorduk. Sonra telefondan da yararlanmak için TürkTelekom müdürlüğüne gidip başvuru yapacaktık ki yaşım 20.üzeri olduğu için faydalanamadık. Veznedeki arkadaş telefonu üzerinize alın dedi. Ben internette var hemde taahhüt sürem bitmedi dedim. Bilgisayardan internet aboneliğimize baktı sanırım, herhangi bir kampanyadan yararlanmıyorsunuz sorun olmaz dedi. Devir için formları doldurduk ve telefon ve interneti üzerime aldım. Yanlış hatırlamıyorsam 2..gün sonra telefonuma devir işlemleri gerçekleştiğine dair sms geldi fakat internetten ses seda yok. Tek şifre ile kullanıcı bilgilerime girip internet tarifemin değiştiğini gördüm. Hemen müşteri hizmetlerini arayıp devir için başvuru yaptığımı fakat tarifemin değiştiğini söyledim. Bu işlem sözde sözlü gerçekleşmiş, yani ben böyle olmasını istemişim. Benim fazla para verecek lüksüm varmış gibi. Yapılan bir hatadır diye tekrar müdürlüğe gidiyorum. Bu sefer devir işlemi gerçekleşiyor hemde 1.günde. Asıl sorun 1.ay sonra 2.fatura gelince başlıyor. Hem benim adıma hemde babamın adına faturalar geliyor. Biri normal biri anormal. Babam adına 330.tl gibi ceza kesilmiş. Tekrar müşteri hizmetleri aranıyor fakat ttnet sizinle tarifesinden devir yapılınca ceza uygulanıyormuş. Biz daha uygun fiyattan telefon, internet kullanalım derken başımıza bunlar geldi maalesef. Her aradığımda çözüm yerine sadece şikayet kaydı oluşturuyorlar. Eğer böyle bir cezası varsa söylemeleri uyarmaları gerekmezler mi? Sonuçta devir işlemini yapan kişiler bu bilgilere sahip olmalı ve sonuçlarını söylemeleri lazım. Şimdi kara kara düşünüyorum açıkçası. Şu saat oldu gözüme uyku girmiyor sıkıntıdan.