Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK'da subayım. Aldığım raporu kuruma bildirmeli miyim!

nemesis21

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba suregen bir rahatsızlığım sonucu yüzde 40 engelli raporu aldım. Subayım ayrıca askeriye den yardım alabilmem icin sgk nın engelli oranı var mış 1 den 6 ya kadar bunun hakkında bilgili olan var mı? 1 den 6 ya kadar olan sey engelli de yüzde kaca denk geliyor. Ayrıca aldıgım rapor e devlette görünmüyor sgk ya raporu bildirmem mi gerekiyor yoksa otomatik mi düşüyor?

Komutanım öncelikle geçmiş olsun %40 oranın üzerinde ise engelli katagorisine giriyorsunuz bence yardım alabilirsiniz raporu aile ve sosyal politikalar bakanlıgına bildirmeniz gerektigini düşünüyorum.ve hiç bir engelinin raporu sistemde görünmüyor komutanım e-devleti geçtim e nabızda bile görünmüyor nasıl sistem anlamış degilim saygılar.

Hocam sagolun 1 den 6 ya kadar ki durum ile ilgili bilginiz var mı ?

Malüllere sosyal yardım yapılmamaktadır denildi

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumunca 1, 2, 3 ve 4’üncü derece malul kararı verilen personele yapılan maddi yardımdır. 5 ve 6’ ncı derece malullere Vakfımızca yardım yapılmamaktadır. İbaresi var kurumumun sosyal yardım bölümünde acaba bu rakamlar ile ilgili bilgisi olan var mı?

Üst Alt