Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK personeliyim. Orta derecede obstrüktif uyku apne hipopne sendromu..?

SerhatK.

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Tsk da 4 yıldır uzman çavuş olarak görev yapıyorum ancak 1500 gün de sivil den sigortam; 365 gün yıpranmam 450 gün askerlik süremle birlikte 3600 gün pirim günüm var.
En son yaptırdığım uyku testinde orta derecede obstrüktif uyku apne hipopne sendromu teşhisi koyuldu. Ömür boyu cihaz kullanmam gerektiğine dair rapor düzenlendi.
Tskdaki statüm ağır arac şoförü. Uzun süre arac kullanmakta sıkıntı yasiyorum.

Malulen emeklilik için yeterli koşullar oluyormu bu teşhis ile.
Ayrıca işlemlere nasıl başlamam gerekiyor hiç bir fikrim yok. Bana yardımcı olabilir misiniz

SerhatK.

Emekli olmayı istiyor musunuz? Bence sınıfınızın değiştirilmesi ve TSK'da 10 yıllık hizmet süresinin dolması çok daha iyi olur.

Uzmanlar da sınıf değişikliği olmuyor diye biliyorum sözleşmeli çalıştığımız için. Araç kullanırken sorunlar yaşıyorum eğer şartlar uygun olursa emekli olmayı istiyorum tabiki hem kendime hem de aracimdakilere zarar vermekten iyidir tabi sınıf değişikliği mümkünse genç yaşta emekli olmayı kimse istemez işimi de seviyorum kalabilirim

Üst Alt