Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TRT'de çalışmanın avantajları ve dezavantajları nelerdir?

TAÇLI

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
trt' de calışmanın avantajları ve dezavantajları nelerdir? tavsiye edermisnizz. önerilerinizi,düşüncelerinizi yazarsanız çok mutlu olurr:)

trt deye girmeyimi düşünüyorsun.. ?giriyorsan nasıl giriyorsun şartlar nedir nasıl bir başvuru yaptın bu kuruma

kurumlar arası geçiş düşünüyorum. ama ön bilgi almam gerek orda çalışan bir arkadaştan:S yagmurdan kaçarken doluya tutulmak istemiyorum :rolleyes: bu arada neden trt' derseniz iletişim mezunuyum... okuduğum işi yapmak istiyorum.ONUN için açtım bu başlığı:=) saygılar....:eek:

Melisaa hayırlısı olsun ancak bilmiyorum kaç senelik devlet memurusun eğer eski isen tahmin edersinki kurumlar arası geçişteki en büyük zorluk çalıştığın kurumdan muvafakat yani resmi yazılı izin alabilmektir, bu konuda sorunun olmayacaksa hemen hemen her kuruma geçebilirsin şahsen trt kulağa hoş geliyor.

Ha birde yeni kurumları ve Üniversiteleri asla tavsiye etmem bunuda belirteyim içimde kalmasın :)

2001 - 2003 arası çalışan birisiydim,Ankara,daki Genel Müdürlükte çalıştım tam rahat edebileceğin bir kurum engelliye uygun.Çalışma şartları resmi kurumlarda neyse oradada o var zaten maaşı soracak olursan tek çift maaş alınıyor göreve gidersen yolluk alırsın rahat edersin geçebiliyorsan düşünme geç derim.Ama ben İstanbul,daki radyoya de tv yede geldim hoşuma gitmedi eğer İstanbul,da görev alacaksanız gidip görün öyle karar verin engelnize göre uygunluğuna bakın derim...

valla ben 13 yıldır özel bir tv kanalındayım kendi iş yerimle trt arasında kıyas yaparım ancak siz ne iş yapıyorsunuz onu bilmediğim için kıyas yapmak zor ayrıca çift maaş olayı epeydir yok sanırım ....

sağlık calışıyorum. okuduğum bölümle alakası olmayan bir kurum:) mutlu olduğum bir yerde çalışmak istiyorum.istanbulda oturuyorum. vs vs.... neyle karşılacağımıda bilmiyorum. belirsizlik kötü; ama en iyisi gidip görmekte fayda var. hayrlısı bakalım. ilginiz için teşekürler.....

Üst Alt