ataka, yazılanı anlamıyorsun demeyeceğim, herhalde anlamak istemiyorsun.. Örneğin Tekel'lerin kırılmasından gocunma gibi bir olayı nereden çıkardın anlamadım. Aksine mesajda serbest piyasanın avantajlarından bahsediliyordu..
Kulaktan dolma şeylerle karalama konusunda ise, sana tavsiyem, bilmediğin konularda görüş belirtme, çünkü bahsedilen kişilerle kulaktan dolma değil, tamamen birinci elden ve işhayatının teamüllerine aykırı yaşadıklarımız oldu. İş konumuz bu olduğu için haliyle piyasada kimin ne halt yediğini senden çok daha iyi biliyor olmamız normaldir...
Son olarak ta, İstanbul'da akülü araç imalatı yapan keşke daha çok şirket olsa, rekabet artsa, daha güzel, kaliteli, ekonomik ürünler ortaya çıksa. Bundan hem tüm sektör ve üreticiler (çünkü rekabet artar!!!), hem de kullanıcılar karlı çıkar, hatta belki de en önemlisi kalitesiz ithal ürünlerin miktarı azalır. Ancak şu an için, belki üzüleceksin ama, İstanbul'da akülü sandalye imalatı yapan tek şirket Lamira 'dır. Ha imalatçıyım diye geçinip, ithalat yapan şirketlerden bahsediliyor ise, o başka. Bu ayırımı da kolaktan dolma bilgilerle değil de birinci elden teyid etmek isteyen de, çıkar şirketleri web sitelerinden değil de imalat yerlerini tek tek dolaşır, olayı kendi gözüyle görerek karar verir.
Gelinen nokta üzücü. Bu forumda amaç ben buyum, sen şusun demek değil, daha önce de yazdığım gibi, bilgileri ve tecrübeleri paylaşmak, ve diğer üyelerin bunlardan faydalanmalarını sağlamak olmalıdır. AKüler konusunda bu doğrultuda başlayan yazışmaların bu şekilde kişiselleştirilmesi gerçekten üzücü ve okuyan 3. şahıslara fayda sağlamıyor. Malesef yazdıklarına cevap vermek gerektiği için sayende ben de bu faydasız durumun içerisinde buldum kendim. Ama bu noktadan sonra artık olumlu ilave bir katkım olmayacağı için susuyorum, ve bu konuda başka mesaj yazmayacağım..
re2011 teşekkürler yazınız için.
Yerimiz İstanbul Avrupa Yakası'nda, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde.
Geleceğiniz zaman önceden haber verirseniz ben de bulunup sizinle tanışmak isterim.. Ya da bulunamayacak olsam bile, arkadaşlarımı geleceğinizden haberdar ederim.. Lamira'nın üretim tesisini gördüğünüzde, duyduklarınızı kendi gözlerinizle teyid etme imkanınız olacak..
Selamlar, sevgiler