Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Travocort kullandığım için penisten kan gelmesi..?

ahmetak

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
bir doktor mantar enfeksiyonu için bel altı bölesinde bana travacord vermişti bu ilaçı sonra devamlı kullandıım idrarımdan bu yüzden kan geliyormuş 1 sene boyunca cahillikle kullanmış oldum bu durumda testisime zarar vermiş olabilir mi ? bir doktor okusun lütfen yardım

ahmetak Testislere bir zarar verceğini düşünmüyorum.Genel de idrardan kan gelmesinin(Hematuri) nedeni idrar kesesi, prostat büyümesi yada böbreklerdir.Uroloji uzmanına başvurun. Gerekirse IVP ve sistoskopi yapılır.

doctor_student

ama aşırı kullandım hatta haftada bir tüp bir sene böbreklerim sızlıyordu cahillik kulaktan dolma eczane bilgisi birde testisimde bir sert şişlikte oldu tesekkür ederim

ahmetak

Üroloji uzmanına kesin görünün o zaman. Testislerden bilateral testicular usg ve üst batın usg ister ve doktora danışmadan kafanıza göre ağrı kesici bile almayın

Üst Alt