Merhabalar herkese geçmiş olsun ben Transvers myelitis hastayım 32 yaşındayım, 4 yaşındayken ayağımdan geçirdim ve kesilmek istendi ameliyat ettiler çok şükür düzeldi ama kemik eridiği için sekel kaldı tam kapanmıyor, ondan sonra 10 yaşında hastalık tekrarladı okulda belden aşağısı tutmadı ve gataya acil olarak kaldırıldım belimden su aldılar ilk vs tetkikler yaptılar 3-4 gün bulunamadı be transvers myelitis olarak sonunda bulundu spinal kord inflamasyon mu bişeydi tam hatırlamıyorum fakat sekel kaldı, idrar ve gaite sorunları var vücudumun çoğu bölgesi uyuşuk hissiyat azlığı var, yürüyebildim tekrar ama tam iyileşme sağlanamaz yaşadığına şükret dediler. Halimize şükür ama bir işe giriyorum sağlıktan geçemiyoruz özel sektörde bile. Ayakta uzun süre dikilemiyorum doğuştan da %15 derece skolyoz var askerlikten muaf oldum fakat maluliyet raporu almak istediğimde heyet muayene dahi etmeden malul değildir dedi 1 ay uğraşın sonunda. Ben şimdi engelli raporu almak istiyorum ama % olarak hakkımızın yeneceğini düşünüyorum nereye gitmeliyim önereceğiniz hastane olur mu Kütahya da yaşıyorum Ankaraya gitmeyi düşünüyorum fakat emeklerimin çaresiz kalmasını istemiyorum artık çünkü çok yoruldum. Yorumlarınızı bekliyorum geçmiş olsun hepimize.