Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafikte özürlü aracı kullanmak hakkında deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

muratyavuz

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar daha önceden özürlü aracı olup trafikdeki çektiği zorlukları ve trafikdeki öncelik sırası hakkında bilğileri olan paylaşır, benim ğibi acemilere yardımcı olursa sevinirim.

"Ulan bu halinle ne işin var trafikte" diye bağıracak bikaç hayvanla karşılaşacaksın o kadar. Başka bir fark yok :)

Ben 7 senedir hergün olmamakla beraber engelli araç kullanıyorum. Ama plakam normal. O yüzden Aracım bir sorun çıkarmadığı sürece ki çok şükür çıkarmadı, bir problemle karşılaşmadım. :) Trafikte engel tanımıorum ;) Kötü kullandığımı da sanmıyorum. Bazen aracıma binerken yada aracımdan inerken çevremdeki insaların şaşkın bakışlarına maruz kalıyorum. Bazende aralarındaki konuşmalara kulak misafiri oluyorum ; "Trafiğe bu durumda çıkıyorlar sonrada kazalara sebep oluyorlar" diye :) Ama alıştım artık.

bülent bey o tip hayvanları daha 1 haftalıkken gördüm ve tanıştım.O hayvanlar vız gelir tırıs ğider.benim asıl sorunun park etme sorunu özürlü park yerlerinde devamlı normal plakalı araçları görüyorum ve bu durumu trafik polisine bildiriyorum amaç polisi şikayet etmek değil ama oda bir şey yapamıyor belki polis görmeden park edip ğidiyor bazı kişiler.Bu sorunu nasıl halledebiliriz?

suat arkadaşım aynen dediğin ğibi bakışlar benide rahatsız ediyor ama alışacağız sanırım zaman la.

Üst Alt