Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik sigortası 2 sene önceki kazadan dolayı bugün manuel tekerlekli sandalye..?

zorlu

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
2 sene önce iş kazası sonucu trafik kazsı geçirdim tazminatımı ve ayağa kaldıran sandalye aldım
fakat şu anda normal tekerlekli sandalyeye ihtiyacım var bunu trafik sigortası karşılarmı

Zorlu adlı üyemiz ; anladıgım kadarıyla aracın trafık sıgortasından tazminatınızı almıssınız ve yıne anladıgım kadarıyla ayağa kaldıran sandalye de yıne trafık sıgortasından karsılanmıs. Sımdı ıse normal tekerleklı sandalye ye ıhtıyacınız oldugunu soyluyorsunuz.
Sızden önemle rıcam lutfen bu konuda daha fazla seyler yazmayın zıra sızın yerınızde olmak ısteyen o kadar çok acılı kişiler varki . Lütfen daha dikkatli olalım , derdimizi söylerken bazı kişilerin gururlarını kırmayalım. Ne mutlu size ... Sadece ve sadece sizin adınıza sevındım.
Ahmet girgin

bu site engelli bireylerin sorunlarını kendi içlerinde paylaşarak çözebilceği bir site burda bu sorunumu açmıcamda nereye accam ona bakarsan arabası olmayan bir çok arkadaşımız var araba ilanlarını ve araç gereç ilanlarınıda yazmayalım onuda geç manevi veya sağlık durumları çok iyi veya çok kötü olan arkadaşlar var kimse hiçbişeyini paylaşmasın o zaman
ben nereye ne yazacacağımı çok çok iyi biliyorum sirf msj yazmak için mesaj yazma

sn.zorlu,
öncelikle geçmiş olsun..tazminatınızı ve ayaga kaldıran sandalyenizi almaya hak kazandığınıza göre mağdur durumdasınız dosyada. nasılki daha önce ayağa kaldıran sandalyenizi sigorta şirketi karşıladıysa limitleriniz doğrultusunda devlet hst yada eğt.araşt.hst. nden rapor edilen istediğiniz özellikteki manuel sandalyenizi de aynı koşullarda alabilirsiniz.
Bursa merkezde hizmet veren firmamız ağırlıklı olarak trafik kazası mağdurlarına yönelik danışmanlık hizmeti ve medikal destek vermektedir
dilerseniz detaylı bilgi almak için aşağıdaki adres ve telefonlardan bize ulaşabilirsiniz
hitay sağlık hizmetleri
www.hitaymed.com
0.224.224 44 32

Merhaba Zorlu arkadaşım;
Öncelikle sıkıntılarını bir nebzede olsa giderdiğine sevindim. Benim merak ettiğim bu tazminatı sadece trafik sigortasından mı aldın?
Çünkü serviste yapmış olduğun bu kazadan dolayı ham servisin özel taşıma sigortasından ( servis ise yapmak zorunda) ,
hem iş yerinden iş kazası dolayısı ile hemde eşin sana bakmak zorunda olduğundan senin iş yerinden manevi tazminat alabilir. Bunlarda oldukça yüklü bir miktardır. Evrak lara bakmak kaydı ile 400.000 tl nin üzerinde olabilir. Bu konuda bana yazarsan ya da arasan yardımcı olabilirim.
Hüseyin BİRÇİÇEK
huseyinbircicek@mynet.com
0 535 576 06 59

Üst Alt