Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası tazminat

selammugo

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
ÖNCELİKLLE HERKESE MERHABA . 01/01/2003 DOĞUMLUYUM . ÖĞRENCİYİM .19/02/2017 TARİHİNDE MOTOR İLE KAZA YAPTIM .EHLİYETİM YOKTU AMA SUÇLU OLAN KARŞI TARAFTI . HASAR DOSYAM 17/05/2018 TARİHİNDE AÇILDI. %10 KÜSÜR HEYETTEN RAPOR ALDIM . AVUKATIM ŞU TARİHTE GELİCEK PARANIZ DEDİ FAKAT AYLAR GEÇTİ GELMEDİ . İTİRAZ GELDİĞİNİ SOYLEDİ VE 2 KERE HEYETE GİRDİM . İNTERNETTEN BAKDIĞIMDA İNCELEME SONUCU = 3 TEKRAR İNCELEME , DURUM KODU = 154 TEKRAR İNCELEME VE İNCELENME TARİHİ=24/12/2018 BÖYLE YAZIYOR. EN SON KONUŞTUĞUMDA 21/03/2019 TARİHİNDE 04/04/2019 TARİHLERİN DE AYRI AYRI PARA YATACAĞI BİLGİSİ VERİLDİ. SİZCE BU KESİN DOĞRUMUDUR SON MUDUR YANİ . KAÇ AYDIR BUNU BEKLİYORUM . BİRDE TAHMİNİ GELİR NEDİR ? BANA EN AZ 60.000 TL YATACAĞI SOYLENDİ 21 MARTTA YARISI 4 NİSANDA YARISI YATACAĞI . BOYLE OLABİLİYOR MU ? 1. SAKATLANMA TAZMİNATI 2. PSİKOLOJİK DENİLDİ . BU BİLGİLERE GORE BİR ŞEYLER YAZARSANIZ SEVİNİRİM :)))))

Üst Alt