Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası karşı taraf sigorta ödemesinin haricinde para istiyor!?

yalcınaycan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhabalar
ağustos ayında bir kaza yaptım. Kırmızı ışığı son dakika fark ettim ancak frene bastım ama duramadım karşıdan gelen araç ile çarpıştık. doğal olarak %100 suçlu ben bulundum. karşı tarafın arabası perte çıkmış ve sigortadan karşı taraf 70.000 lira para almışlar. sonra bizi aradılar arabayı 85.000 aldık bu nedenle 15.000 siz verin diye hatta alttan alttan tehditler de oldu. ben vermedim ancak mahkemeye vermişler beni bundan bir şey çıkar mı yada yapmam gereken şey nedir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

geçmiş olsun karşı taraf dava açtıysa araç bedelini yanlış değilsem kırmızı ışık ıhlali rücü sebebidir mühtemelen sigorta şirketi ödenen rakamida tahsil yolunagidecektir ayrica karşı tarafın davayi kazanmaları halinde avukatlık ücretinide ödersin henuz dava açılmadiysa uzlaşma yoluna git selamlar iyi günler

sigorta şirketi ödedeği miktarın tahsilatını yapacaksa biz niye sigorta yaptırıyoruz her yıl para ödüyoruz . Sigorta şirketi talep edecektir ama bi şey alamaz benim bildiğim

Üst Alt