Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Toyota Auris hakkında bilgisi olan var mı?

hakan_56

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar ben toyota aurıs almak istiyorum 2012 dizel otomatik bana bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi ?

size söyle bir yorum yapabilirim arabayı bir çok kez kullandım çok cimri olduğunu söyleyebilirim. yakıt konusunda güvenlik olanaklarına da birçok firmadan iyi size istediğiniz araba 36.000 TL en full hali gelir. İyi günler.

şuan için hayalimdeki araba lotodan para çıkarsa gidecem alacam bir tane 0 full :D :D :D

Toyotaysa düşünme bile... Dört dörtlük bir araba japon mercedesi.. =) en az problem çıkaran arabalardan biri.. Acelen yoksa yıl sonunu bekle firmalar yıl sonuna doğru çok cazip indirimler yapıyor bunun üzerine ötv de çıktı mı daha uygun alırsın bence ama araba on numara alıpta şikayet edeni görmedim şimdiye kadar

Aldıysanız hayırlı olsun, fiyat/donanım bilgisi verir misiniz?

1 ay önce confort extra mmt dizel aldım.alabiliyorsan dsg dizel leon al derim.bu şanzuman o kadar güzel degil. 2001 astra tam otomatik araçımı özlüyorum.bilginize alman gercekten iyi araba yapıyor.toyota kötümü degil ama alman gibi degil.

Hakan Merhaba bende,2012 dizel otomatik auris var henüz alalı 4 ay oldu.Ama sana tavsiyelerde bulunacak kadar tecrübem var.Araba ilk önce az yakıyor bence en önemlisi bu.yol tutuşu,istenildiğinde agresifliği iyi,Hız sabitleyici, yokuş kalkış desteği yok bunlar 2012 araba için önemli eksikler ama olsun benim için farketmez dersen tavsiye edebileceğim bir araç ... Benim ekonomik gücüm var dersen DSG şanzımanıyla golf,jetta ,passat ,Leon gibi araçlarıda tavsiye ederim.umarım hakkında hayrlısı olur.

Üst Alt