Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Toyota Auris 1.4-4d plus extra paket dizel araç hakkındaki fikirleriniz..?

köşeci

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Toyota auris 1.4-4d plus extra paket dizel Otomatik araç hakkındaki fikirlerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.yakıt tüketimiyle ilgili tecrübelerinizide lütfen,bu arada aracın ötv indirimli hali 34,500 tl.

Bana 36000-tl fiyat çıkardılar.Bu fiyatı nerden aldınız?

Bu fiyat nisan ayı fiyatıydı şuanda 35,250 tl bugün gittim görüştüm Adana mıçı plaza da.

arkadaş toyotadan şimdiye kadar şikayet duymadım eğer imkanın el veriyorsa al derim pişman olmazsın taş gibi araba ömürlük.. parça olarak birz pahalıdır belki bu bi dezavantaj ama kolay kolay arıza yapmadığını düşünürsek bnce problem değil... Hakkında hayırlısı olsn..

süper fiyat ben bir alt modelini aldım nisan ayında comfort extra m/m 34.750 ye aldım hemen al derim vites geçişleri çok belirgin geri kaçırıyor 32 kuruş yakıyor.

yılbaşında bende toyota corolla almayı düşünüyordum ve pazarlığımız bile bitmişti hatta ama el tertibatlı kullanacağım için geri kaçmları sıkıntı olacağını düşündüm m/m olmasının gerçektende olacaktı ve vites geçişleri aşırı şekilde belirgin olması tercih etmemin sebebi ama voswogenden sonra tercih edilmesi gereken araç kırılmaz dökülmez bi kere alınıyor hayırlısı olmasını isterim herkes için

toyota larda yokuş kalkış desteği yoktur.

Ben 5 aydır kullanıyorum gayet memnunum.Tavsiyem test sürüşü yap.

Arkadaşlar merhaba :
Dün itibariyle Toyota Auris 1,4-4D otomatik vites aracımı aldım.ilk izlenimim gayet olumlu çok yüksek beklentilerim yoktu zaten,yakıtı sürüş keyfi iyi sayılır en güzel yanı yol ve sürüş hakimiyeti iyi.Madddi olarak gücümün yeteceği en iyi dizel otomatik buydu Allah olmayan herkeze versin .Ama şunuda belirtmeden geçemicem Maliyede yetkili insan lar biraz bu işleri öğrenmek için çaba sarfetsin en azından bizim şu siteden birşeuler okusunlar inanın hiç biri bizim kadar birşeyler bilmiyorlar o kadar bilgisiz insanlarla karşılaştım ki nerdeyse araç almaktan vaz geçecektim ama yılmadım .Rapordaki tıbbi terimlerin anlamını bilmiyorlar sen hastaneye git sağ ayağı sağlamdır diye rapor al diyen maliyeci gördüm Allah yardımcımız olsun..

karakan dikiz aynası, yağmur sensörü, hız sabitleyici,hild holder yok. bunlar benim için önemli özellikler.

köşeci

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Allah kazasıs belasız kullanmak nasip etsin.Ben
Toyota Auris 1,4-4D otomatik vites aracımı almadan önce iki araç daha kullandım 10 km gittiyimde beni yoruyordu​
şimdi üç dört saat kullansam yormuyor.Ayrıca lüks araç. onun sınıfındaki araçlarda onda olan çoğu yok.Tavsiyem kapılara ve tanpona koruma bandı taktır servisinde yapıyorlar.Fazla trafikte videsi boşa al.

değerli arkadaşlar otomatik aracım ile ilgili bi sorunum var eğer bana yardımcı olursanız sevinirim . 2007 model otomatik bi aracım var araç normal yani özürlü aracı olarak kayıtlı değil ben bu aracı özürlü aracına cevirmek istiyorum benim 100/64 raporum var yani sol el bilekden yok bu sebepden ehliyetimi h sınıfına cevirdim (iş kazası geçirdiğim için) bi şekilde 2007 model otomatik videsli bi araç aldım aracın vergileri bana ağır gelmekte --- daha önce buradaki arkadaşların beni yönlendirmesi ile devlet hastanesinden (direksiyon topuzlu otomatik videsli araç kullanabilir) raporu aldım. şimdi aracı kullanıyorum . nasıl bi yol izlemeliyim bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum hepinize saygılar.

Köşeci; Ne kadar sürede teslim ettiler?Raporda sorun yok ve araç bayii de varsa ne kadar sürdü anahtarı almanız?

yasar bostancı

Elindeki raporun noter onaylı fotokopisini,H sürücü belgenin noter onaylı fotokopisini bir dilekçeyle sana en yakın motorlu taşıtlar vergi dağresine müracat et vergiden muaf olursun.Dilekçenin yazılmassında vergi dağresinde yardımcı olurlar.

ALİRİZA

İstediyin araç ellerinde varsa bir haftada teslim ediyorlar

değerli (kürekci) kardeş verdiğin cevabı anlayamadım şimdi sol ele vergi indirimi yapılmadığını dün itibari ile öğrendim fakat sen diyorsunki vergi indirimi var burada bi sorun var forum yöneticisi böyle bi indirim olmadığını söylüyor sen olduğunu söylüyorsun lütfen bi detaylı acıklama getirirsen sevinirim saygılar.

yasar bostancı

Evet dediyin doğru ben sol eli gözden kaçırmışım Bülent beyin dediyi doğru.

Arkadaşlar yeni araçların hiç birinde zaten sıkıntı yaşamazsınız belli standartlar doğrutusunda kontrollerden geçiyorlar... Bir araba problemli hale 10 yaşından sonra gelir. Yani bu toyotoya özel bir kural değil ama totyota en az arıza yapanlar listesindedir bilginiz olsun. ;)

Ali Rıza Bey bayiye gitmeden raporumu maliyeye gönderdim otomatik vitesli araç alabilir dedikten sonra sabah bayiye gittim parayı teslim ettim öğleden sonra arabama binip evime geldim..Sizede hayırlı olsun yalnız siz benden 750 tl fazla vermişsiniz.

arabadan herhangi bir sorun çevremde duymadım
rahattır. yakıt olarak kullanıma bağlıdır eğer 80-100km seyredersen ekonomik bir yakıt yakarsın.

Arabadan memnun kalacağına inanıyorum

Üst Alt