Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Toplum ruh sağlığı merkezleri hakkında düşünceleriniz nedir ?

erola

Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
44
Toplum ruh sağlığı merkezleri hakkında düşünceleriniz nedir ? ben haftada bir gidiyorum daha önce yani koronadan önce haftada 3 gidiyordum faydalı oldu bana

Özür % derecesi yüksek olup çalışamayacak durumdaki kişilerin sosyal hayat uyumu için oldukça faydalı uygulamalar yapılıyor...

Ben 5 senedir gidiyordum. Artık gitmiyorum.
Trsm: Bir sürü embesilin sabahın köründe gidip akşama kadar yiyip içtiğin, boş boş muhabbetlerin döndüğü bildiğin lokal.
Her gittiğimde bir an önce doktor ilacımı yazsın da çıkayım isterdim.

Çok şükür kurtuldum o iq katili topluluktan.

Ben 2 gün önce yerlerini merak edip bakmaya gittim. Hastanenin avlusunda, yemekhanenin yanında biryer. İçeri girmeden dönüp gittim.

Trsm' nin tek iyi yanı uzun muayene süresi imkanı ve ilaçları sıra beklemeden yazdirabilmek benim için fena yer değil. Keşke grup terapisi gibi faaliyetler de yapilabilse..

Bizim trsmde sinema , bowling , karakoe , piknik , gezi ,klip çekimi vs uygulamalarda oluyordu pandemiden önce

Valla insan birşeylerle uğraşmak istiyor. Benim eskiden kalma resim yeteneğim var orada ne yaparlar başka bilmiyorum.

Danışan Bütün gün durmanıza gerek yok ben trsm de kafama göre 9-10 arkadaş edindim şuan bulunduğum trsmde maalesef hoca yok ama yakında gelecektir müzik resim falan etkinlikler oluyor pandemiden önce daha iyiydi Bizim trsmde sinema , bowling , karakoe , piknik , gezi ,klip çekimi vs uygulamalarda oluyordu pandemiden önce

Üst Alt