Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Toplu ulaşımda refakatçi uygulamasından yararlanmak için oran kaç olmalı?

ibrahimerbas

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba %67 engelli raporu verilen bir kişi yalnız seyahat etmesigibi birdurum sözkonusumu benim bir ayağımyok hızlıtrenle yolculuk yapmakistiyorum ve refakatci olmadan gitmeyecesaretedemiyorum çünki engelli kimlik kartında ağır engelli ibaresi olmadığı için refakatci veremiyorlar imiş kendimdenörnek vereyim benimsağ ayağım yok ve kalp kapakcığım protez zamanzaman dışarıyaçıkmamgerekiyor tkerlekli iskemleyikollarımla itekleyemiyorum kalbim sıkıştırıyor akülü iskemle için rapor çıkartırmakiçin hastaneye mür ettim fakat vermediler sebepise ellerini kullanabiliyorsun diye allah aşkına bir insan elleriylemi yoksa ayaklarıylamı yürüyor ayaklarıylayürüyorsa neden bu raporu vermezler yok elleriyle yürüyorsa bu raporu vern doktorları ellerinin üstünde yürütmekmilazım yada bettua ediponlarda bizimle aynısını yaşamasımılazım bilemedim herkese saygılar birde % kaç engelliolmasılazım ağırengelli olmasıiçin bilen varsa sölesin

Ağır engelli kartı gerekiyor. %40 raporu olan bir arkadaşıma vermişlerdi o yüzden net oran bilemeyeceğim.

Raporda agir engelli yazması lazim diye biliyorum

Üst Alt